Органайзер за обувки с високо качество и твърди стени

Органайзер за обувки с високо качество и твърди стени
Кликни за да увеличиш
Гласове: 2 Рейтинг: 4.0
Код на продукта: st778
Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
Цена: РАЗПРОДАДЕНО 19.00лв. 14.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  

Имате нужда от ред и повече организираност във Вашия дом. Нямате достатъчно място в килера, или изобщо нямате такъв, обущарникът Ви не събира дори половината от обувките, които има цялото семейство и търсите други места за съхранението им, но цялата разпръснатост на кутии с обувки навсякъде из апартамента (гардероби, под леглото др.) Ви дразни и искате друго решение опитайте с органайзера за обувки, които Ви предлагаме.

Практичност, подреденост и отлично съхранение!

С този органайзер ще можете да съхраните любимите си обувки дълго време на подходящо място заедно, без да разпръсквате кутии навсякъде в апартамента/къщата си. Органайзера събира до 12 чифта и е направен от специален материал, който е лесен за почистване. При нужда от почистване избършете със суха кърпа.

Има прозрачен капак, за да виждате какво сте запазили в него, без да се налага да разкопчавате ципа и надничате вътре всеки път, когато търсите любимия си чифт обувки. Наподобяващ куфар със своите практични размери 76 x 61 x 15 см и дръжка от едната страна е подходящ за поставяне под леглото, в дрешника и др.

Винаги сезонното местене на летни и зимни обувки и дрехи създава неудобство, но с органайзера спокойно можем да приберем неактуалните за сезона обувки и да ги съхраним, докато дойде и тяхното време. Освен за обувки, по Ваша преценка можете да го използвате и за дрехи, инструменти, рибарски принадлежности и др. предмети, които трябва да настаните практично на подходящо в дома Ви място.

Характеристики на продукта

  • Лесен за пренасяне
  • Качествена здрава материя с твърди стени
  • Съхранение на до 12 чифта обувки в 12 отделения
  • Удобен прозрачен капак
  • Цип за затваряне за защита от прах
  • Лесен за почистване материал
  • Размери: 76 x 61 x 15 см
  • Цвят: Тъмно кафяв