ᐉ Стъклена чаша за червено вино или вода 655 мл на топ цена - Онтайм

Стъклена чаша за червено вино или вода 655 мл

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
  • Код на продукта: sy518
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 9.00лв.
Кол-во: +
-


Търсите продукт с онзи уау фактор? Продукт, който да се откроява, да завладява, да вълнува, но и да е практичен? В случай че отговорът е утвърдителен, за вас е нашата уникална по вид и дизайн чаша. Тя е необикновена поради нестандартно големия обем от 655 мл и поради различната ѝ форма- обла и много широк. За направата ѝ майсторите-стъклари са използвали стъкло с най-високо качество, което е изключително здраво и по-малко податливо на счупвания в сравнение с традиционния фин кристал. Тя е подходяща и за червено вино, и за вода, като заобленият ѝ дизайн не позволява разливане при разклащане, а мекият и събран навътре ръб я прави удобна за отпиване. Перфектна е като приложение както за ежедневна употреба, така и по специални поводи и за гости.

Продуктът е майсторски изработен до най-малкия детайл и носи усещане за блясък, класа и неоспорим стил. Независимо дали отпивате вода, или луксозна вино, винаги присъства приповдигната атмосфера, специфичната леко издължена форма е много по-малък шансът да се появи т.нар.кръгово счупване, или пропукване на гърлото на чашата. Ако желаете, може да закупите няколко бройки и да сформирате своеобразен комплект.

Цената на продукта е може би неочаквано ниска, но нека това не ви смущава- не е за сметка на качеството. Това си е една изключително изгодна оферта, защото продуктът, който поръчате и който ще получите, винаги съответства напълно с описанието тук на сайта. За други изгодни сделки можете да разгледате продуктите на магазина ни и да обедините няколко поръчки. Гарантираме ви, че ще останете изключително доволни, ако поръчате артикул от нас. Ние държим на качеството и се стараем във всеки един момент да ви осигурим най-високото такова възможно. Процедурата за покупка е максимално улеснена и всичко става с един или няколко лесни бързи клика на мишката.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ