ᐉ Стъклена чаша за червено вино или вода на топ цена - Онтайм

Стъклена чаша за червено вино или вода

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
  • Код на продукта: sy517
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 11.00лв.
Кол-во: +
-


Представяме на вниманието ви една необикновена чаша с нестандартно голям обем- цели 780 мл. Подходяща е и за вино, и за вода, като заобленият ѝ дизайн не позволява разливане при разклащане, а мекият и събран навътре гладък ръб я прави удобна за отпиване. Продуктът е изработен от майстори с дългогодишен опит в занаята и това проличава- тя носи усещане за блясък, класа и неоспорим стил.

Чашата може да се използва както за ежедневна употреба, така и по специални поводи и за гости. За направата ѝ е използвано висококачествено стъкло, което е изключително здраво и по-малко податливо на счупвания в сравнение с традиционния фин кристал. Поради специфичната, леко издължена форма е много по-малък шансът да се появи т.нар. кръгово счупване, или пропукване на гърлото на чашата.

Независимо дали отпивате вода, или луксозна вино, винаги присъства приповдигната атмосфера, Ако желаете, можете да закупите няколко бройки и да сформирате своеобразен комплект, но нашият екип прецени, че е добре да ви предоставим възможността като наши клиенти да си закупите и единични бройки.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ