Тенджери под налягане

Ред:
тенджера под налягане на ниска цена

Електронен магазин Ontime ви предлага всичко необходимо за домакинството, което означава и страхотна колекция от тенджери под налягане на супер изгодни цени. При нас ще откриете идеалния уред за готвене с обем, отговарящ на нуждите на вашето семейство. Предлагаме съдове с капацитет от 5, 6, 8 и 9 литра, в които дори бавните ястия ще бъдат готови в уречения час.

Кои са техните предимства?

Да изтъкваме плюсовете на една тенджера под налягане, особено ако е на достъпна цена, е безпредметно, но въпреки всичко ще го направим. На първо място е необходимо да разграничим нашите изделия от всички останали, предлагани в търговската мрежа. Макар на много места в реалния и виртуалния свят да се предлагат и качествени домакински съдове, броят на лошите продукти преобладава.

Възможно е да сте закупили нискокачествена тенджера под налягане, подмамени от ниските цени на стоките в даден магазин, и да сте силно разочаровани. Това в никакъв случай не означава, че всички съдове с подобна функция имат същите лоши характеристики. Нашите изделия са подбрани внимателно на база: здравина, безопасност и функционалност. Модерният им дизайн ще превърне кухнята ви едно по-изискано и стилно място за готвене.

Сред плюсовете на тенджерите ни можем да изтъкнем:

Икономия на време и финансов ресурс

Има храни, които по правило се нуждаят от по-продължителна термична обработка. Така че, за да имате напълно готово ястие, трябва да отделите средно между 3 и 5 часа. Не и с тенджерите от нашата колекция. Те имат плътно затварящ се капак със стабилно заключване, за да се елиминира възможността за неволно отваряне, което е почти винаги свързано с нараняване, заради нагнетения горещ въздух.

Плътното затваряне на тенджерата дава възможност термичната обработка на храните да протече при много по-високи температури, така че по-жилавите меса и някои бобови култури да станат невероятно крехки в рамките на час – час и половина. Тенджерата ви пести не само време, но и пари. Независимо дали готвите на ток или газ, сметките ви ще бъдат по-малки, поради съкратеното време за приготвяне на ястията

По-здравословно готвене

Забравете тефлона и неговите незалепващи свойства. Този материал се оказа, че не е съвсем безопасен. Ако държите на собственото си здраве и здравето на вашето семейство и гости, определено трябва да заложите на страхотните ни тенджери под налягане. Съдовете са изработени от висококачествена неръждаема стомана с напълно безопасно за здравето покритие. Стоманата не изисква толкова деликатно почистване, а същевременно е практически вечна.

Готвенето с гореща пара е само по себе си здравословно. То позволява да се запазят не само вкусовите качества на хранителните продукти, но и полезните им съставки – витамини, минерали, белтъчини. Храната ви ще бъде значително по-крехка и лесна за усвояване в стомаха и червата, независимо дали приготвяте меса, зеленчуци или варива.

Пълна безопасност

Всяка тенджера под налягане от раздела разполага с клапан за редуциране на налягането. Винаги извеждайте нагнетената пара преди да отворите капака, защото въздухът в съда е потенциално изключително опасен. Всеки съд има обезопасени дръжки, включително похлупака, за да се избегне изгаряне на ръцете и пръстите.

Част от артикулите се предлагат и с допълнителен похлупак, за да могат да се използват и като стандартни тенджери. Прозрачните похлупаци са направени от закалена стомана и огнеупорно стъкло, което е още един плюс в посока безопасност. Благодарение на тройно капсулованото си дъно, уредите за готвене предотвратяват загарянето на ястията, разпределяйки температурата равномерно.

Изберете високото качество на ниски цени

Няма да наричаме нашите тенджери евтини, защото това няма да бъде коректно. По правило този вид домакинска посуда варира в горната ценова граница, надвишавайки стойността на някои електрически уреди. Въпреки всичко продуктите ни са супер изгодни, защото здравината, визията и отличната им функционалност ви позволяват да спестите пари.

Вместо да купувате нова тенджера на всеки 4 – 5 години, можете да инвестирате в качествен продукт, каквито са всички изделия от колекцията ни. Те са здрави, стабилни и напълно безопасни. Ще ви служат цял живот при правилна употреба и внимателно почистване. Създадени са от утвърдени европейски производители, чиято продукция си заслужава да притежавате.