Тигани

Ред:
Тигани

Вероятно търсите най-изгодните за качествени тигани цени, а вероятно предпочитате тиганите на най-престижните марки? Каквато и да е причината, довела ви в тази категория на електронния ни магазин, тук със сигурност ще откриете най-добрите решения. Тиганите, които сме селектирали много внимателно отговарят на най-високите съвременни изисквания за качество и безопасност.

Колекцията ни от първокласни тигани ще отговори на нуждите на най-капризната домакиня и на изискванията на най-стриктния професионалист. Точно така, тиганите ни са подходящи както за всички български домакинства, така и за заведенията, в които се приготвя и сервира храна. В категорията са представени домакински съдове на най-големите европейски марки, сред които най-ярко изпъкват Royalty Line, Blaumann и Ferrero.

Тиганите, включени в тази категория можем да разделим на няколко вида:

Със специално покритие

При избора на тиган, всяка домакиня и всеки професионален кулинар обръщат специално внимание на покритието. Това е изключително важен критерий, тъй като от него зависи дали храната ще бъде вкусна, здравословна и дали ще загаря. Почистването на домакинските съдове е предопределено отново от покриващия емайл – в някои случаи нагарът не може да бъде премахнат, докато в други той просто не представлява проблем.

Покритията при представените в този раздел тигани са най-разнообразни и предимно с натурален произход. Макар и изработени от различни метални сплави, тиганите се доближават максимално до здравословния начин на живот, притежавайки диамантени, мраморни, каменни и керамични антибактериални покрития. Те не само не допускат загаряне на храната, но и позволяват пържене и готвене без никаква мазнина.

Покритията на нашите тигани не отделят опасни за здравето вещества при силно нагряване – проблем, който съществува при синтетичните незалепващи покрития. Добрата новина е, че от този раздел можете да закупите само един тиган, какъвто липсва в домашната ви или професионална колекция, но можете също да закупите пълен комплект, съдържащ съдове с различен диаметър, форма и предназначение.

Тигани за различни цели

Селекцията ни от тигани не оставя незадоволено изискване. Тук ще намерите грил тиган с релефно дъно, който може напълно да замести скарата при печенето на месо, зеленчуци и риба. Ако приготвяте китайски традиционни ястия, уок-тиганът е задължителен компонент от кухненското ви оборудване. Тиганите с каменно покритие са устойчиви на надраскване и практически вечни. В тях можете да пържите, задушавате и готвите без абсолютно никаква мазнина.

Цените, които винаги сте търсили

При нас ще откриете най-достъпните за висококачествени тигани цени. Отново отбелязваме, че тук са представени домакински съдове за пържене и готвене от първокласна селекция. Създадени изцяло с идеята за здравословно хранене, те са изработени от напълно безопасни материали и разполагат с покрития, позволяващи изцяло нов метод на готвене, при който оптималното здраве е цел №1.