Тигани

Ред:
Тигани

Тиганите са незаменими готварски уреди. В тази категория от електронният ни магазин сме подбрали продукти на доказалите се производители на кухненски пособия - Royalty Line, Blaumann и Ferrero. Каталогът ни се състои единствено от артикули, които покриват и дори надвишават модерните изисквания за готварски съдове. Трудно ще открием толкова взискателен професионален готвач, който да открие недостатъци в тях, а домакините просто ги обожават.

Високофункционалните ни тигани стават част от кухнята на любителите на вкусната първокласна храна, но в тях се приготвя храната и в много от любимите ви ресторанти. Световноизвестните марки представят няколко типа продукти, различаващи се според предназначението и покритието си. Те са толкова предпочитани, защото създават не само невероятно вкусна, но и напълно здравословна порция.

Незалепващ емайл със здравословна функция

Готвачите – професионалисти и любители, първо научават колко е важно покритието на едни готварски съд за качеството на храната. Материалът, от който е изработен, определя вкусът, крайният резултат след приготвяне и особено – съдържанието на храната. Отстраняването на следите от готвене е с различна степен на трудност, също в зависимост от покритието на съда. Често, загорелите и полепнали остатъци се премахват след усилено почистване, а при други отделянето им е процедура за няколко минути.

Нашата селекция предоставя най-модерните за момента покрития, концентриращи естествени суровини от природата. Металната конструкция на всеки марков тиган има допълнителна “облицовка” от диамантени кристали, мрамор, камък и керамика. Тя е причината за незалепващите функции на съдовете и осигурява възможност за готвене със съвсем малко или без мазнина.

Наред с описаните предимства, тези покрития са напълно безвредни за организма при високи температури - за разлика от синтетичните незалепващи повърхности, те не отделят токсични вещества. Нашата селекция представя разнообразие както от единични съдове, така и от сетове тигани и тенджери с разнообразен размер и форма. Покупката на голям комплект предоставя всичко, от което се нуждаете при създаване на ястия.

Подходящи за няколко метода на готвене

Каталогът ни от тигани с антибактериална повърхност се откриват съдове за приготвяне на всички традиционни, както и най-обичаните ястия на съвремието. Уредът с релефно грил дъно е прекрасен избор за създаване на здравословно меню от месо, зеленчуци, риба, картофи, а защо не и комбинация от всички тях .

Китайската кухня е предпочитана от огромен брой потребители. Уок тиганът създава възможно най-автентичен вкус на продуктите, който не можете да постигнете с обикновен съд. Тиганите с каменно дъно пък са най-дълготрайните модели в колекцията ни, които заедно с ястия без мазнина, предлагат и напълно недраскаема повърхност. Практикувайте пържене, печене и задушаване – резултатите са едновременно вкусни и полезни.

Едва ли се надявате, че ще  намерите високофункционални тигани на ниски цени. Всъщност, нашите артикули предлагат и двете предимства – световноизвестните марки не биха могли да създадат нещо по-нискокачествено от тях. Те са разработени специално с цел насърчаване на здравословният начин на живот. Затова и за направата им са подбрани само естествени материали, които не променят съставът си при нагряване. С  тях имате възможност да изпробвате революционният метод за готвене, който е хит през последното десетилетие.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ