0
0
.00
BGN

Настолен часовник DT6507, светещи цифри, аларма, дата, температура

Опции

Модел: sz0557

Наличност: В наличност

 


22
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Настолен часовник DT6507, светещи цифри, аларма, дата, температура - 1 бр. Общо: 22лв.

Дигитален часовник със светещи цифри

 • Цвят на светене: Зелен
 • Огледален корпус с размер: 16.6 х 7 см
 • Две нива на яркост на цифрите
 • Аларма: Да
 • Функция: Snooze
 • Дата: Да
 • Показване на температура
 • Материал: Пластмаса
 • Захранване: ААА х 3 бр - не са в комплекта / USB - кабел в комплекта

В комплета ще намерите:

 • 1 х Часовник
 • 1 х Стойка
 • 1 х USB кабел

Начин на настройка:

 1. Задържане на бутона MODE, докато не започнат да мигат цифрите
 2. Задаване на точен час чрез бутоните UP / DOWN в желаната посока НАГОРЕ / НАДОЛУ
 3. Натискане отново на бутона MODE за запаметяване

Настройката на дата, аларма, режим 12h/24h се осъществява по същия начин

Наличието на настолен часовник със светещи цифри в спалнята създава удобство на ползвателя. DT6507 е специално устройство, което ви дава най-важната информация само с един поглед. Вече няма да се налага да се протягате в тъмното за телефона си, за да видите колко е часът. Освен това ще имате стилен и атрактивен аксесоар на нощното си шкафче.

Характеристики на продукта

DT-6507 е дигитален светещ часовник с богат набор от функции - будилник, календар до 2099 г. и термометър. Огледалната повърхност на дисплея придава на уреда по-ефектна и привлекателна визия. Огледалният корпус е с идеални размери 16.6 х 7 см, а цифрите, изписвани на екрана, са достатъчно големи, за да се виждат добре от разстояние дори от хора с намалена зрителна способност.

Яркото и красиво фоново осветление позволява на изображението да се визуализира по-ефективно. Производителят е заложил опция за намаляване яркостта на подсветката, за да не пречи през нощта. Налични са два режима на индикация на дисплея:

 • Временно показване на: (час / минути) - Дата (месец / ден) - Температура (време 10 секунди, дата 5 секунди, температура 5 секунди);
 • Постоянно показване на: Време (час и минути).

Можете лесно да изберете режима на показване от менюто съобразно личните си предпочитания. Този настолен часовник с огледален ефект ще се впише перфектно в интериора на всеки дом или офис. Можете да го купите за себе си или да го изберете за подарък на близък човек.

Допълнителна информация

Часовникът е оборудван с функции за автоматично измерване на температурата и автоматично преминаване в режим на по-приглушена фонова подсветка през нощта. Налично е отделение за батерии, които са необходими в случай, че устройството бъде изключено от електрическата мрежа, за да не се объркат настройките за часа.

Батериите е желателно да останат постоянно в отделението и да се използват като резервно захранване в случай на спиране на тока. По този начин няма да ви се налага да нулирате часа след всяко прекъсване на захранването. Осигурен е USB кабел за захранване с адаптер, както и стойка за часовника с гумирана основа, която осигурява по-стабилното му закрепване върху равна основа.

Заедно с настолния дигитален часовник ще получите инструкции за работа, в които е описано подробно как да изберете желаната настройка. LED часовниците са най-популярните електронни компактни устройства, отличаващи се с класически модерен дизайн. Те предлагат ярко осветление на циферблата, голям шрифт на цифрите, функционалност и лекота на използване.

Настолният електронен часовник със светещ дисплей е полезен и необходим елемент в интериора на спалнята. LED подсветката ще ви позволи да се ориентирате правилно за времето дори на тъмно, а упоритото, но приятно звънене на будилника, ще ви събуди точно навреме и няма да ви позволи да закъснеете за важна среща.

С увереност можем да кажем, че закупувайки този продукт от нас на изгодна цена, вие получавате стилен и практичен настолен часовник с термометър, който ще ви помогне да управлявате работата и свободното си време правилно и компетентно!

По какво се различават настолните часовници?

Обикновено интериорните часовници са стенни, но съществуват и настолни модели, които могат да се поставят върху бюро, нощно шкафче или върху камината, в зависимост тяхното предназначение и функции. Едно такова приспособление може да се превърне в основен елемент на интериорния декор, стига да го изберете правилно според неговата визия и работни възможности.

За да направите правилен избор е необходимо да решите за какво ви е нужно устройството: за да планирате работните си задачи, за да ви буди в точно определен час или за украса. Болшинството светещи часовници се използват в качеството на будилници. Способността им да дават непрекъсната информация за часа и датата в тъмното е просто безценна.

Основните характеристики, по които се различават часовниците с настолни дизайни включват:

Вид на механизма

Според вида на механизма, часовниците биват електронни, кварцови и механични. Електронните модели се захранват от електрическата мрежа, батерии или акумулатор. Те имат цифров дисплей, на който можете да видите времето и допълнителна информация. Според големината на изобразените върху даден часовник светещи цифри, визуализацията на информацията ще бъде по-удобна или по-трудна.

Кварцовите часовници работят само на батерии. Те показват времето с помощта на стрелки, движещи се върху циферблата. Механичните модели работят по-точно и не зависят от електричество. Те обаче трябва периодично да се навиват, защото в противен случай могат да започнат да изостават или да спрат.

Дизайн на дисплея

Основният показател, по който всеки избира настолен електронен часовник е дизайнът на дисплея му. По външен вид и функции на различните видове устройства, екраните биват монохромни, LED и циферблатни. Монохромен дисплей означава едноцветен. По-добре е цифрите на часовника и на екрана да са в контрастни цветове - така ще виждате по-ясно часа. Например черни стрелки и цифри върху бял дисплей.

LED настолните цифрови часовници се отличават с това, че дисплеят и цялата информация върху него са в различни цветове. Имаме фонова подсветка и диодно изобразени цифри, показващи нужната информация. Цифрите на дисплея могат да бъдат арабски или римски - изборът зависи от личните предпочитания.

Тип захранване

Часовникът може да се захранва от батерии, акумулатор или от мрежата. Повечето модели се захранват от обли батерии, обикновено една, две или три. Работата на устройството, захранвано от батерии, не зависи от това как се променя напрежението на електричеството в мрежата. Недостатък на този тип е, че батериите трябва да се сменят периодично.

Други часовници се захранват от мрежата, което означава, че трябва да бъдат поставени близо до контакт. Настолният светещ часовник с термометър, в който не са поставени батерии, няма да работи, ако токът спре внезапно. Ако часовникът се захранва от акумулаторна батерия, той не се нуждае от контакт. За да работи устройството, е необходимо периодично да зареждате батерията с USB кабел или зарядно.

Основни и допълнителни функции

Основна задача на часовника е да показва часа и минутите с максимална точност. Когато говорим за настолен модел, който ще бъде поставен на нощното шкафче, той обезателно трябва да има функция будилник. Има радио часовници, съчетаващи няколко функции. Те имат вграден будилник, проектор, радио, датчик за температура и др.

Моделите с подсветка имат ярък екран. Тази функция е необходима, за да може да се вижда часът на тъмно. Ако трябва да се събудите в определен час е необходимо да настроите алармата. Други опции са хронометър, таймер и световно време, налични при някои настолни електронни часовници на световно известни марки.

Някои модели предлагат свързване с телефон или компютър чрез Bluetooth, така че да могат да се конфигурират от разстояние. Часовниците с проектор проектират дисплей с време и други данни върху стена или таван. Нашият настолен дигитален часовник има вграден температурен сензор, който измерва температурата, така че не е нужно да купувате домашен термометър.

Избор на часовника – какво трябва да вземете под внимание?

Настолният будилник винаги е бил важно устройство в живота на човека. Днес тази функция все по-често се изпълнява от мобилните телефони, но има хора, за които часовникът си остава класическо решение без пълноценен аналог. Часовниците се промениха не само според техническите си характеристики, но и по начина, по който показват часа.

Съвременният часовник със светещи цифри ви спестява нуждата да светвате лампата, за да се информирате за точния час през нощта. Наличието на датчик за температура дава допълнителна информация, която за много потребители е особено важна. Благодарение на нея можете да включите системата за отопление в помещението час или два преди да станете от леглото.

Настолните електронни часовници за дома не само помагат да се установи точното време, но са и чудесен декоративен елемент в интериора. На съвременния пазар се предлага разнообразие от модели, различаващи се по форма, размер, материал, дизайн и разбира се цена. Изборът на такова устройство се улеснява, когато сте запознати с основните параметри на разработката.

Когато купувате дигитален настолен часовник, е важно да вземете предвид няколко фактора. Първо трябва да определите вида на продукта. Съществуват много разновидности и всеки вид има предимства и недостатъци. Електронните часовници са най-популярни и налични в почти всеки дом. Предлагат се в различни размери, форми и ценови диапазони.

Цветовата схема на тези устройства е впечатляваща. Тези часовници изглеждат стилни и лаконични, така че ще бъдат добро допълнение към интериора на вашата спалня, но трябва да вземете предвид няколко нюанса. Първият е дизайнът. Един светещ електронен часовник не само ще показва времето, но и ще украси любимото ви нощно шкафче или лавица. Важно е часовникът да се вписва хармонично в стаята.

Вторият нюанс е удобството. Циферблатът трябва да е голям. Цифрите обикновено са зелени или червени, за да бъдат по-видими. Фонът на екрана е най-често черен. Особено внимание  заслужава материалът, от който е изработен цифровият електрически часовник. Най-често срещаните устройства са с пластмасов корпус. Има също изящни модели от дърво, стъкло, камък. Често се използват яспис и малахит, украсени с различни фигурки.

За кого е подходящ часовникът със светещ дисплей?

Настолният ел часовник е подходящ за хора, които се дразнят от постоянното тиктакане на кварцовите и механични модели. Електронното устройство няма движещи се механизми, чиято работа може да бъдат изключително шумна. Този тип хронометри са идеални за потребителите, които се будят често през нощта и искат да знаят колко е часът.

Електронният часовник с термометър е мултифункционално приспособление, което иззема функцията на няколко отделни устройства. Освен нуждата да настройвате алармата на телефона си, ще си спестите и пари за покупката на термометър за стайна температура, календар, а при някои модели – и радио.

Фокусирайки се върху изискванията си за естетика и мултифункционалност, не бива да пренебрегвате качеството на продукта. Корпусът на часовника трябва да е здрав и устойчив на механични въздействия. Също така си струва да обърнете внимание на качеството на стъклото, за да избегнете разпръсването на множество фрагменти при падане. Това е особено важно ако часовникът се купува за детска стая.

В случай че искате да закупите електронен часовник с аларма, то уверете се, че дисплеят му е достатъчно ярък. По-големият размер на цифрите е предпочитан дори от хора с добро зрение. Ако часовникът е поставен срещу леглото, ще можете да се информирате за точния час без никакви усилия. Нужно е само да отворите очите си, след като се събудите.

Препоръчваме да изберете внимателно местоположението на закупения дигитален часовник с термометър. В случай че решите да го използвате като будилник, той трябва да бъде максимално близо до леглото ви. Поставяйки устройството срещу леглото обаче, рискувате да бъдете притеснявани от непрекъсната светлина на дисплея, дори ако яркостта ѝ е намалена.

Покупката на електронен часовник с термометър е правилно и разумно решение. Той ще ви дава нужната информация по всяко време на денонощието, без да изисква почти никаква поддръжка, освен навременна смяна на батериите. Батериите са необходими, дори ако държите уреда постоянно включен в контакта.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти