Аксесоари за електронни цигари

Ред:
Аксесоари за електронни цигари

Електронната цигара е устройство, зависещо в най-голяма степен от аксесоарите си за поддръжка, в сравнение с множество артикули в търговската мрежа. Приятната наслада от пушенето е възможна единствено при заредени батерии и след захранване на пълнителя със специална никотинова течност, в противен случай цигарата остава красив и нефункциониращ корпус с вид на писалка. 

Богата гама продукти 

Категорията ни аксесоари за електронни цигари съдържа всички необходими компоненти за организиране на уникалната имитация на тънкият тютюнев свитък. Продуктите се предлагат на повече от изгодни цени, които позволяват еднократно пазаруване на пълната гама консумативи за поддръжка на устройствата. 

Сред тях се откриват и луксозни дизайнерски атрибути за съхранение на обикновени тютюневи изделия. Независимо от изборът ви – тютюн или електронно задействащият се негов заместител, си осигурявате качествена принадлежност за дългосрочна употреба. 

Приспособления за зареждане 

Електронните цигари осигуряват желаната порция ароматен дим, след нагряване на специална никотинова течност, съдържаща определени микс от съставки, сред които и натурален никотин. Селекцията ни разполага с пълна гама продукти за захранване на цигарата, сред които са задължителният картомайзер (атомизатор) и споменатият никотинов разтвор. 

Картомайзерът е нагревател с изпаряваща функция, чийто капацитет на течност и конструкция, определят продължителността и качеството на процесът пушене. Той се напълва с течността до определено ниво (маркираният фитил), която се загрява след задействане на батерията. Механизмът трябва да е синхронизиран с моделът на батериите. Обикновено, съвместимите продукти са посочени в представянето си. 

Модерните пълнители са проектирани с прозрачен корпус, за постоянно следене нивото на течност. Редовното зареждане при понижаване на количеството под половината, гарантира приятно и удовлетворително пушене часове наред. 

Процесът се извършва със субстанция от никотинов екстракт, пропилен-гликол, глицерин, дейонизирана вода и етил малтол, предлагана в разнообразни аромати. Категорията ни предлага продуктии, създаден по биологична технология FDA GRAS, чрез извличане на екстракт от тютюн и пречистването му от приетите за вредни и канцерогенни съставки. Разтворите са са универсални и подходящи за всеки тип електронно устройство. 

Табакери за стандартни тютюневи цигари 

Потребителите, които не желаят да заместят класическите тютюневи изделия, могат да ги поставят в красива кутия, която ще добави допълнително удоволствие към любимият им процес на пушене. Дизайнерски табакери от метал в различни разцветки и презареждаема ветроустойчива запалка от пиезокристал, са единственият необходим аксесоар към кафето и напитките ви. 

Табакерите са с модерна функция на автоматично приплъзване на цигарите, като повечето предлагат капацитет за съхранение на 10 цигари с 80 мм. размер. Запалката също се активира само с едно движение на бутон, и функционира прекрасно и в открити пространства. Компактният дизайн позволява лесно пренасяне в малка чанта и дори в джоб.

Виж още