Електронни цигари

Филтрирай по категория
Ред:
Електронни цигари

Чрез тази категория имаме възможност да ви предложим качествени, удобни и напълно безопасни за здравето електронни цигари на възможно най-ниски цени. Заедно с основния продукт, вие ще можете да закупите и нужните за неговата употреба консумативи, така че да не се налага да ги търсите и купувате допълнително. Ние ви предлагаме изгоден и удобен начин на пазаруване и възможност да разполагате с една безопасна алтернатива на тютюневите изделия.

Защо да закупите електронна цигара?

Причините да се насочите не само към нашия, но и към всеки друг магазин за електронни цигари са повече от една и тук ще се опитаме да изложим най-логичните аргументи в полза на тази сравнително нова разработка. Държим да уточним, че подозренията и твърденията относно вредата от използването на e-цигари са напълно неоснователни и не почиват на никакви научни изследвания и факти.

Нашите електронни цигари на достъпна цена са преминали през строг контрол преди да бъдат одобрени за свободна продажба. Можете да бъдете убедени, че в нашия магазин се предлагат единствено стоки с доказана безопасност и високо качество. Важно условие за пълната безопасност на тази група продукти е правилната им употреба, съобразно указанията, дадени от производителя.

С покупката на електронна цигара вие ще можете да:

Откажете или поне намалите цигарите, които пушите ежедневно

За разлика от другите непълноценни заместители на тютюневите изделия, електронните цигари могат наистина да помогнат за отказване от вредния навик или поне за неговото ограничаване. Тъй като няма реални 100 процентови доказателства за пристрастяващия ефект на никотина, но е потвърдено, че това, което връща пушачите към вредния порок е самото действие по вдишване на изпаренията и задържане на цигарата в ръка, то електронните цигари се явяват единствена алтернатива на нездравословния навик.

Пушите в затворени помещения, където действието е нежелателно или забранено

Ако сте страстен пушач и не можете или не желаете да се ограничавате  в своя порок, то вероятно трябва да се насочите към някой от многобройните магазини за електронни цигари или да изберете продукт от тази категория на нашия магазин.

Изделията, които ви предлагаме на тази страница ще ви позволят да задоволите вътрешния си порив да запалите цигара, дори когато се намирате в затворено помещение, в което действието е строго забранено. Можете да пушите у дома или във всяко заведение за обществено хранене, без да се налага да напускате компанията и да се сблъсквате с капризите на лошото време.

Да намалите разходите за цигарени изделия

Тютюнопушенето е не само вреден, но и много скъп порок, заемащ едно сериозно перо в месечния ви бюджет. С помощта на нашите евтини електронни цигари, вие ще можете да намалите една голяма част от разходите си за стандартните цигари, чиято цена расте непрекъснато. Голяма част от потребителите споделят, че електронната цигара им е помогнала да сведат до минимум покупката на конвенционални тютюневи изделия, а заедно с това и да намалят вредните последствия от тяхната употреба.

Бъдете независими от работното време на магазините за тютюневи изделия

Колко пъти ви се е случвало да установите, че сте изпушили всичките си цигари, точно когато магазините, които ги предлагат са приключили работното си време? Нашите електронни цигари ще ви спестят неприятните емоции и ще ви позволят да задоволите един вече установен инстинкт, без това да бъде свързано с негативни фактори, като: търсене на най-близкия денонощен магазин, финансов разход и неприятна за околните димна завеса.

Ще можете да се възползвате от полезните свойства на никотина, избягвайки вредното действие на катрана и останалите канцерогенни химични субстанции

Болшинството хора, в това число и самите пушачи са малко запознати със свойствата и характеристиките на никотина. Неговото демонизиране се дължи на невежество и леност, която пречи на голяма част от обществото да се запознае с действието на този натурален алкалоид. Никотинът е вероятно единствената безвредна субстанция в тютюна, която има дори редица полезни действия, свързани с мозъчната дейност. Той подобрява паметта и концентрацията, подпомагайки синаптичните връзки в мозъка.