Електронна цигара - Slim Lady

Гласове: 2 Рейтинг: 4.0
  • Код на продукта: ST016
    Наличност: РАЗПРОДАДЕНО
  • Цена: РАЗПРОДАДЕНО 15.00лв.
Кол-во: +
-

Електронна Цигара - Slim Lady , известна още като Е-цигара, е най-новото нововъведение като безвредна алтернатива на пушене на тютюнени изделия като цигари. Тя е незапалима и използва микротехнология, която допринася за истинско и задоволително пушене на използващият я без тютюна, катрана и, най-важно, без риска от рак. Използва презаредима батерия, която наподобява истинска цигара и има светлинен индикатор, който е индикатор на употреба и симулира светенето на горящият тютюн.

Комплектът съдържа:
  • 1 бр. Slim Lady - електронна цигара
  • 1 бр. зарядно 220V по БДС + накрайник за USB порт
  • 6 бр. пълнители
  • Без съдържание на катран или други канцерогенни вещества.
  • Безвредна за околните.
  • Може да се употребява навсякъде където ви се пуши.
ВНИМАНИЕ!!!
Всички елементи на електронната цигара са консуматив, поради което не подлежат на гаранция!
Електронната Цигара се употребява аналогично на обикновенна цигара. В никакъв случай, обаче не претоварвайте устройството. Позволени са до 3 всмуквания един след друг. Технологията не е предвидена за т.нар. "верижно" пушене. Правете паузи между вдишванията! Не допускайте атомайзера да се напича! Системното прегряване на атомайзера води до необратим дефект за часове! Електронната Цигара и всички нейни елементи имат срок на употреба около 2 месецa, след това е желателно да закупите нови.

Slim Lady е най-добрата електронна цигара за изтънчените дами, които държат на своето деликатно женствено излъчване. Тя е пълноценен заместител на всички видове тютюневи изделия, като за разлика от тях ви спестява вдишването на вредни за здравето – вашето и на околните химични субстанции.

Slim Lady е специално разработена електронна цигара, която има за цел да позволи на дамите да използват продукт, който е сходен като форма и усещане с цигарите, с които са свикнали до момента. Тя има компактна и лека конструкция, вдъхновена от тънките елегантни Slim цигари, използвани масово от представителките на нежния пол в нашата страна.

Защо да изберете електронна цигара Slim Lady?

Една от основните причини да заложите именно на тази електронна цигара е невероятно ниската ѝ цена. Предвид отличното ѝ качество и висока функционалност, цената, на която ви я предлагаме е наистина изключително атрактивна. Имайки предвид цената на конвенционалните тютюневи изделия и вредите, които те нанасят върху здравето, тази безопасна алтернатива е най-доброто, което можете да направите за себе си.

Положителният ефект върху собственото ви здраве е друг основателен аргумент в полза на този продукт. Ако вредният навик е дълбоко вкоренен във вашата психика, то вече можете да ограничите до минимум вредните ефекти от неговото практикуване, задоволявайки без угризения вътрешните си потребности.

Споделените за тази конкретна електронна цигара мнения показват, че с нейното използване се преминава лесно и без излишни сътресения през периода на отказване от употребата на тютюневи изделия. Ако сте твърдо решени да се избавите от един изключително вреден и скъп навик, но се опасявате, че ви липсва достатъчно силна воля, за да преминете без колебания през периода на детоксикация, то с това удобно и изгодно приспособление успехът ви е напълно гарантиран.

Възможността да задоволите силния порив да запалите, когато се намирате в затворени помещения или на места, на които тютюнопушенето е напълно забранено е още една основателна причина да заложите на дамската електронна цигара Slim Lady. Благодарение на нея, няма да ви се налага да изоставяте приятната компания, в която се намирате и да напускате заведението, с цел да удовлетворите един вътрешен порив, който е очевидно по-силен от вас.

Ние знаем колко дълбоки корени може да пусне един вреден навик в човешката психика, затова ви предлагаме една напълно безопасна алтернатива, с помощта на която ще избегнете всички неудобства, съпътстващи живота на пушача. Вие ще можете спокойно и без угризения да пушите у дома, без това да създава дискомфорт и опасност за здравето на любимите ви хора. Дори за децата ви няма никаква опасност, намирайки се в близост, тъй като този тип приспособления не излъчват абсолютно никакви вредни изпарения.

Последният аргумент в полза на тази електронна цигара, която трудно ще намерите на по-ниски цени е пълната ѝ окомплектовка с нужните за нейното използване консумативи. Ние ви предлагаме това практично устройство заедно с 6 броя пълнители и необходимото за нейното зареждане зарядно устройство, сертифицирано по Български Държавен Стандарт. Зарядното устройство, включено в окомплектовката на дамската електронна цигара разполага с накрайник за USB порт.

С това уникално предложение, ние ви помагаме да прегърнете идеята за здравословен начин на живот. Една минимална инвестиция като тази, ще ви помогне да си спестите редица проблеми и финансови средства не само днес, но и в дългосрочен план.