0
0
.00
BGN

Електронен кантар на ток и батерия 100 кг

Модел: sv446

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Различните измервателни уреди са важна част от работата на повечето хора. Независимо дали става дума за бижутерски изделия, хранителни продукти или следене на теглото, важно е ползването на качествен и точен кантар. Предлагаме ви точно такъв, при това с голяма товароносимост 150 кг. Разполага с голяма платформа, върху която се поставя измервания обект. Захранва се в електрическата мрежа или със зареждане на акумулаторната батерия.

Ползи и предимства от продукта:

  • Голяма товароносимост
  • Широк борд
  • Работи на ток и батерия
  • Висококачествена изработка
  • Модел-100кг
  • Размер на платформата: 30 х 40см
  • Деление: 50 грама
  • Тегло на кантара: 6 килограма
  • Метална глава и шагренова платформа
  • Работа с цени и пресмятане

В различни сфери на търговията е необходим качествен електронен кантар с висока товароносимост, затова ви предлагаме и такъв продукт сред големия си асортимент от стоки. Прецизната електронна везна ви позволява еднократно измерване на обемисти и тежки предмети с висока точност на показанията, но с това далеч не се изчерпват нейните функционални възможности.

Електронна изчислителна система

Големият електронен кантар може не само да измерва тегло, но и да извършва базови изчисления. Уредът е оборудван с голям дисплей и контролен панел, чрез който можете да въвеждате цени, така че везната да извърши автоматично нужните изчисления, определяйки крайната стойност на стоката, на база нейното тегло спрямо цената за един килограм.

Уредът позволява свързване към касов апарат или към компютър за директно отразяване на продажбите. Възможно е въвеждане на различни групи продукти, за да се извърши автоматично задаване на цената само чрез въвеждане на продуктовия код. Имате на разположение модерен измервателен уред, който ще улесни значително вашата работа и ще вдъхне доверие у вашите клиенти.

Допълнително аварийно захранване

Нашият електронен кантар е подсигурен с допълнително захранване, разполагайки с мощна презаредима батерия. Така, при прекъсване на електрическото захранване или при работа на открито, ще можете да продължите спокойно своята работа. Уредът работи основно включен към електрическата мрежа, като същевременно се осъществява непрекъснат заряд на батерията. Така тя има пълния потенциал да осигурява захранване на везната за един продължителен интервал от време.

Голяма платформа/ниско тегло

Предлагаме ви висококачествени електронни кантари на супер цени, които са не само с голяма товароносимост, но и с достатъчно широка платформа за измерване на обемисти предмети. Тази везна може да се използва също в медицински кабинети и санаториуми за измерване теглото на пациентите, което разбира се не бива да се надвишава допустимият лимит от 150 килограма.

В същото време теглото на самия уред е възможно най-ниско – едва 6 кг, така че да бъде възможно неговото транспортиране и използване на различни места в съответните обекти. Както прецизността на измерване, така и качеството на материалите, от които е изработен кантарът са 100% гарантирани, а това ви дава допълнителна сигурност за неговия дълъг работен живот при всякакви условия и интензивност на използване.

Супер изгодна цена

Цената на този електронен кантар определено ще ви изненада приятно. Тя е по-ниска от предлаганата в специализираните магазини за измервателна техника. В същото време това е модерно и супер ефективно електронно устройство, което ще направи работата ви много по-лесна и приятна, сметките точни, а клиентите ви - максимално доволни.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти