ᐉ Телевизор Crown 32550 LED LCD на топ цена - Онтайм

Телевизор Crown 32550 LED LCD

Гласове: 6 Рейтинг: 4.7
 • Производител: Crown
  Код на продукта: sy1175
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 259.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 25.25 лв.

12 x 25.25 лв.Характеристики:

 • Поддържани формати: AVI, MP3, JPG
 • Цифров тунер: DVB-T/T2/C/MPEG4
 • Размер на екрана (inch): 32.00
 • Размер на екрана (см): 81.00
 • Резолюция: 1366x768 HD Ready
 • Други: USB вход (USB media player), PC, SCART, VGA, HDMI
 • Гаранция: 24 м.
 • Вид: LED LCD

Телевизорът Crown 32550 е един от компактните ни модели, подходящ за кухни и по-малки стаи. Предлагаме ви едно нискобюджетно решение за вилата или за стаята на вашето дете. Телевизорът ще ви позволи да се насладите на ясно изображение и ярки цветове. Резолюцията 1366x768 HD Ready е отлична технология, характерна за устройствата от този ценови клас.

Параметри, на които да обърнете внимание при покупка на 32-инчов телевизор

Покупката на 32-инчов телевизор не бива да се основава единствено на ниската цена. Има някои технически параметри, на които трябва да обърнете специално внимание, за да изпитате пълно потребителско задоволство. Един от важните показатели е разделителната способност на телевизора.

Компактният телевизор Crown 32550 е с ниска цена, но това съвсем не означава, че и качеството му е такова. В мини телевизорите високата разделителна способност не е най-важното нещо. Ако планирате само да гледате телевизия, можете да закупите модел с HD качество.

Ако искате да гледате филми, записани на флашка с висока резолюция или да използвате телевизора като монитор, вземете Full HD модел. За игри от близко разстояние, 4K телевизорите са подходяща опция, но вашата игрова конзола също трябва да поддържа това качество на игрите.

Тип на екрана и матрицата – LCD

Производителите не влагат скъпи екрани в малките телевизори, тъй като предимствата на най-новите технологии не могат да се разкрият на малкия екран. За тази категория телевизори най-често се използват LCD дисплеи (т.е. дисплеи с течни кристали), какъвто е случаят и 32-инчовия TV Crown 32550.

LED дисплеите са разновидност екраните с течни кристали, но това, което ги отличава от конвенционалните LCD дисплеи, е наличието на LED подсветка. Благодарение на нея цветовете са по-ярки и наситени, а черният цвят има отлична дълбочина. Това е достатъчно основателна причина да изберете малкия телевизор на марката Краун.

LED подсветката се реализира по два начина:

 • Edge LED: Светодиодите са разположени отстрани на екрана.Поради това екранът има малка дебелина, но на него може да се появят светлини;
 • Direct LED: светодиодите са разположени по цялата площ на екрана и покриват задната повърхност на матрицата.Това осигурява отлична яркост и контраст, които могат да се регулират гъвкаво без загуба на качество.

Телевизор Crown 32550 не е лишен от важни полезни функции. През 2015 г. телевизията премина изцяло към цифрово излъчване. Това означава, че телевизорът трябва да има DVB-T или DVB-T2 тунер. Ако искате да използвате кабелно излъчване, тогава телевизорът трябва да има DVB-C тунер, а за спътниково - DVB-S или DVB-S2. Нашият модел е с цифров тунер: DVB-T/T2/C/MPEG4.