0
0
.00
BGN

Механичен уред за садене

Модел: sv548

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Поддържането на зеленчукова или плодова градина е изключително харесвано от много хора. Така се постигат няколко неща оползотворяване на почвата, практикуване на хоби, създаване на връзка със земята, разнообразие и собствено производство на качествени и уникално вкусни плодове и зеленчуци. Ако и вие сте от хората, които искат да са сигурни какво слагат на трапезата си, но без да губите цялото си време с това, вижте нашето предложение.

Ръчна сеялка е идеална за засаждане на семена и разсад лук, чесън, картофи, зеле, чушки, домати, ягоди, билки, тютюн и още много други. Позволява увеличаване на ефективността с цели 9 пъти в сравнение с ръчното засяване и засаждане. По никакъв начин не наранява разсада, а също така може да се ползва и за наторяване на почвата.

Може да се постави подходяща връв, за да се отбелязва нужното разстояние между отделните растения. Вертикалният уред за засаждане премахва нуждата от навеждане и с това увеличава комфорта и ефективността. Край на болките в кръста и краката.

Ползи и предимства от продукта:

  • Подходящ за малки и големи площи
  • Може да се ползва с различни разсади и семена
  • Не наранява растенията
  • Повишава ефективността
  • Намалява времето за садене
  • Без болки в кръста
  • Лесна и ефективна употреба
  • Диаметър: 80мм.
  • Височина: 80см.

Земеделската работа може да бъде в пъти по-лека

Сред причините в страната ни да има огромни участъци пустееща/необработвана земя, е трудното изпълнение на повечето земеделски операции. Една от ключовите фази при отглеждането на полезни растителни култури е засаждането, тя е и сред най-трудните и уморителни дейности. С нашия механичен уред за засаждане на разсад обаче, задачата става по-бързо и по-лесно изпълнима.

Факт е, че голяма част от техническите разработки, използвани от човека, са изобретени с цел намаляване на физическите усилия за изпълнение на различните операции. В сферата на земеделието те са изключително много, включително под формата на автоматизирани машини за имплантиране на разсада, който ще се отглежда.

Механизираната апаратура обаче е доста скъпа за малкия земеделец, който просто иска да облагороди своето малко парче земя, като същевременно сложи на трапезата си екологично чисти и вкусни плодове и зеленчуци. Ние ви предлагаме едно чудесно механично приспособление – уред за садене на разсад, с който дори няма да ви се налага да се навеждате.

С уреда можете да засадите всевъзможни култури, без значение дали става въпрос за вкоренени растения (какъвто е разсадът), грудки или семена. Доматите и пиперът се засаждат в почвата на открито, когато вече са под формата на растения. Само си представете колко време и труд се изисква, за да се извади всяко коренче от временния съд и да се изкопае малък отвор в земята, в който впоследствие разсадът да се имплантира.

Същата сложност имаме и при засаждане на кореноплодни растения. Картофите са масово отглеждан в страната ни зеленчук, които с помощта на механичния уред за садене могат бързо и с минимални усилия да заемат своето място в предварително подготвената почва. Уредът е с остър връх, проектиран така, че лесно и бързо да изкопава дупки с подходящ диаметър.

Посяването на миниатюрни семенца в пръстта е като че ли най-трудоемката и отговорна задача. Със специализирания уред за сеене на семена е лесно да се засади едно значително по площ дворно или земеделско пространство. С натискане на ръкохватката уредът пуска семената на нужната дълбочина. Възможно е дори с него да се определи точното разстояние за засаждане.

До 9 пъти по-висока ефективност на процеса

Ако садите ръчно своята продукция, периодът на сеитбата може да се проточи значително във времето, особено ако обработвате големи площи с полезни насаждения. Не можем да пренебрегнем и бързата амортизация на тялото. Всяка дейност изисква навеждане, приклякане и изправяне. Ние ви предлагаме ефективен уред за садене прав, което означава, че работата се извършва изцяло в изправено положение, дори с една ръка.

Механизираните процеси с това просто, но изключително полезно приспособление ви гарантират, че ще икономисате не само труд, но и финансови средства. В случай че досега сте наемали земеделски работници, с механичната сеялка ще можете да намалите броя им драстично, или да се заемете изцяло сами тази дейност.

С нашия уред за садене на домати, картофи, фасул и други растителни култури, вие ще повишите ефективността на засаждането до 9 пъти. Уредът е изработен от висококачествени материали, с което се гарантира дългосрочното му използване. Инвестирайте още днес една разумна сума в разработка, която ще ви позволи да се радвате пълноценно на плодовете на своята земя.

✅ За всеки тип почва ли е подходящ уредът❓

Категорично да. Инструментът за засаждане е оборудван с метално острие, което лесно прониква във всеки вид почвена маса, независимо дали е суха или добре овлажнена. Препоръчваме обаче да работите с повишено внимание в каменисти терени. Избирайте внимателно мястото и контролирайте силата на внедряване на острието в земята.

✅ Колко такива уреда ще са нужни за засяване на няколко декара земеделска площ❓

Това зависи изцяло от броя на хората, които ще вземат участие в процеса по засаждане на зеленчуците, а не от обработваемата площ. В случай че желаете да ускорите операцията, включвайки допълнителен брой хора, можете да използвате няколко такива сеялки, в зависимост от броя на изпълнителите на сеитбата.

✅ Нуждае ли се от консумативи засаждащият уред❓

Не. Това е изцяло механичен инструмент, който не се нуждае от енергия, за да работи, както и от допълнителни консумативи. Стига да го поддържате в добро състояние и използвате правилно, освен за покупката на продукта, няма да имате никакви други разходи през целия период на експлоатация.
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти