0
0
.00
BGN

Пръскачка за озеленяване Hydro Mousse

Модел: sv518

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Поддържането на зелените площи в двора или пред блока изисква известни усилия, но резултатите винаги си заслужават красива гледка, изряден вид, радост за децата и за почиващите си на сянка хора. Не е нужно да давате стотици левове за професионално озеленяване, сега можете да се справите сами, с помощта на Hydro Mousse.

Продуктът представлява уникална пръскачка с контейнер, в който се слагат специална тревна смес и зелен разтвор. Всичко това се свързва с маркуч и източник на вода, и магията се случва. Хидро Мус осигурява лесно разпръсване на тревната смес, едновременно напоявайки и запечатвайки семената върху земята. Специалният разтвор прави семената непривлекателни за птиците и те не ги изкълвават, а също така не позволява на вятъра да ги отвее. По този начин се решават проблемите с голите петна по тревата.

Благодарение на прецизната работа, може да се коригират голи петна от механична повреда, сенчести места и т.н., пръскайки само върху съответната площ.

Ползи и предимства от продукта:

  • Лесна употреба
  • Прецизно разпръсване на семената
  • Запечатващ разтвор
  • Предпазва от набезите на птиците
  • Решава проблема с голите петна
  • Подходящ за лична и професионална употреба
  • Висока ефективност

Получавате в комплекта

  • 1 х Пръскачка Hydro Mousse

Мечтаната зелена и плътна морава може да се превърне в реалност, и то без сериозен разход на финансови средства и особени усилия. Hydro Mousse е уникална по рода си хидро сеялка, с чиято помощ ще можете без никакви затруднения да озелените големи по площ участъци в двора си, и то равномерно, сякаш постилате килим.

Характеристики и принцип на работа

Хидро-сеялката има уникална конструкция, което ѝ позволява да поставя прецизно и равномерно висококачествен микс от тревни семена. Сместа, изпръсквана от пръскачката е проектирана да се слива перфектно с всяка съществуваща тревна площ. По този начин лесно се покриват голи участъци,получени било заради сянка, дупки, направени от домашния любимец или утъпкване на тревния участък при преминаване – дворни пътеки.

Този уникален продукт решава всички съществуващи до момента проблеми на озеленяването. Hydro Mousse Liquid Lawn запазва семената на желаното място. За разлика от ръчното сеене, както и други методи на засяване, е лесно да се определи мигновено кои участъци от двора са засяти. Догадките къде ще поникне трева и къде ще остане голо петно напълно отпадат.

Самата пръскачка представлява контейнер, в който се поставят тревната смес и оцветяващият разтвор. Контейнерът е с голям капацитет на вместимост, така че да се избегнат честите презареждания при засяване на големи по площ пространства. За да се случи изпръскването на семената и оцветителя, контейнерът трябва да се свърже посредством маркуч към най-близкия водоизточник.

Поръчвайки този уникален продукт, вие получавате не само пръскачка, но и специална мус-формула в количество ½ фунта (около 225г.), достатъчна да покрие около 100кв.м тревна площ. Препоръчваме да използвате единствено готовата смес, защото тя съдържа не просто тревна смес, но и други изключително важни агенти.

Много важен компонент на муса е запечатващият агент, който не позволява разместване на семенцата под въздействие на вятъра или други фактори. Благодарение на слепващата течност, семената ще останат точно на мястото, на което сеялката ги е оставила. Дори птиците няма да успеят да ги изкълват или преместят на друго място, защото формулата включва вещество, което ги прави непривлекателни за пернатите.

Лепящата течност ви позволява да създавате уникални ландшафтни дизайни. Можете да опръскате всяка вертикална повърхност и в рамките на дни да видите как върху нея пониква свежа и зелена трева. Методът на озеленяване с Хидро Мус е толкова лесен и прост, че абсолютно всеки любител-градинар може да се справи.

Сеялката извършва едновременно всички процеси по засяване, включително полагане на микса от семена, запечатване и напояване. Няма да ви се налага да поливате засятите площи, както е при другите методи. Ако моравата ви е оборудвана с автоматична или механична напоителна система, нека тя да извърши последващите поливания през следващите дни. Така ще се избегне утъпкването на озеленените участъци.

Заслужава си да обърнем внимание и на финансовия аспект при озеленителните процедури. Ако до момента сте харчили солидни суми пази за създаване на свежа тревна растителност, то с нашия оригинален подход ще си спестите не само усилия, но и голяма сума пари. Ние ви предлагаме Hydro Mousse на ексклузивна цена, в която е включен и специалният запечатващ разтвор.

Уредът е пригоден за дългосрочна употреба, което гарантира рентабилността на минималната ви инвестиция.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти