ᐉ Електрическа пръскачка за лозе с акумулаторна батерия на топ цена - Онтайм

Електрическа пръскачка за лозе с акумулаторна батерия

Гласове: 133 Рейтинг: 3.8
 • Код на продукта: sv006
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 89.00лв.

  Нова цена: 75.00лв.
Възможни варианти
Консумативи:

Варианти:
 
 

Кол-во: +
-


За да предпазите лозето и градината си от вредители и болести и да запазите плодовете и зеленчуците, които отглеждате с много труд, трябва периодично да ги пръскате с точно определени препарати и отвари. Работа не е лека, особено, когато пръскачката, с която работите не е достатъчно комфорта, тежка е и впръсква течност след ръчно и продължително помпане. Представяме Ви пръскачка от ново поколение с олекотен дизайн.

Спестява силите Ви и прави работата по-лека и приятна!

Тя е акумулаторна и няма нужда да се изморявате допълнително за да изпомпвате течността, просто я пълните, слагате на гръб и започвате работа. Направена е от олекотен материал, след зареждане издържа от 5 до 7 часа работа и има вместимост от 16литра. Без проблем ще можете да изпръскате от 300 до 600кг. разтвор без да се налага да я презареждате. Предоставя Ви високо налягане и равномерно и силно разпръскване на течността.

Предимства на продукта:

 • Олекотен материал
 • Метален удължител
 • Вграден акумулатор и автоматична помпа
 • Продължително пръскане от 5 до 7 часа
 • Спестява усилия и улеснява работата Ви
 • Възможност за изпръскване от 300 до 600кг. разтвор с едно зареждане на акумулатора
 • Изключително комфортна и практична (с омекотени презрамки)

Характеристики:

 • Размери: 40х16х48см.
 • Вместимост: 16 литра
 • Акумулаторна батерия: 12V, 7-7.5Ah
 • Максимално налягане на помпата: 0.6Mpa /6 bar (изключва на 6.2 bar)
 • Материал: Пластмаса и метал
 • Тегло с опаковката: 6кг.

Заедно с уреда получавате и комплект с различни дюзи:

 • Единична хербицидна /плоско ветрило/ - 0.25 - 0.33МПа 1. - 1.5 л/мин
 • Раздвоена - 0.2 - 0.28МПа 1.8 - 2.60 л/мин
 • С четири отвора - 0.2 - 0.3МПа 0.1 - 1.6 л/мин

„Лозето не иска молитва, а мотика”, е казал мъдрият ни народ. А ние бихме добавили – и редовна химическа обработка срещу болести и вредители. На земеделските стопани, нагърбили се с нелеката задача да обработват големи по площ стопанства, ние от Ontime предлагаме електрическа пръскачка за лозе с изключително голям работен капацитет.

Характеристики и предимства

Всеки, на когото се е налагало да пръска земеделска продукция с обикновен домашен пулверизатор знае, колко бавен е процесът, и колко много усилия изисква. Пръскачките с ръчно нагнетяване на въздуха (напомпване) трябва периодично да се напомпват отново, а това означава често прекъсване на работния процес. По този начин се хаби време и труд, които биха могли да се вложат в други неотложни операции.

Ние ви предлагаме последно поколение акумулаторна пръскачка, разработена специално за обработка на големи лозарски масиви, овощни градини и зеленчукови стопанства. Уредът използва презаредима батерия, която задвижва автоматичната помпа. Тези два компонента – помпата с автоматично задвижване и батерията, ви спестяват по-голямата част от работата.

От вас се иска единствено да добавяте нов разтвор, когато количеството на стария се изчерпи напълно, но не се притеснявайте – това няма да ви се налага толкова често, колкото със старите пръскачки за лозя. Обемът на резервоара при този модел е цели 16л. С правилно настройване на струята, количеството ще ви стигне за опръскване на голяма част от отглежданите култури.

За да можете да дозирате и разпръсквате разтворите съобразно вида на обработваните растения и гъстотата на препарата за третиране, заедно с електрическата пръскачка за лозе получавате и 3 броя накрайници/ дюзи. Дюзите са с различен брой и големина на отвора за различен начин на разпръскване на струята – единична хербицидна (тип плоско ветрило), раздвоена и с четири отвора.

Много важно предимство на нашата електрическа пръскачка, е драстично намаленото тегло на тялото/водосъдържател. За изработка е използван лек материал, така че да не се натоварва излишно изпълнителят на процедурата по пръскане на лозята и другите селскостопански култури. Тежестта на практика ще се дължи единствено на заредения в резервоара разтвор.

Батерията е компонент, който заслужава специално внимание, защото бъдещето е в този принцип на работа. Все повече стопанства и частни производители ще се насочват към професионалните електрически пръскачки. Техният работен капацитет се дължи в голяма степен на дългия живот на батерията.

Земеделският уред използва акумулаторна батерия: 12V, 7-7.5Ah, осигуряваща непрекъсната работа от 5 до 7 часа с едно зареждане. Това е един стандартен работен ден, в който няма да губите време за презареждане на батерии, ръчно напомпване и каквито и да е други трудоемки дейности.

При новия клас пръскачка с акумулатор е използван принципът на вграждане. Вградени в корпуса са и акумулаторът и автоматичната помпа, така че подготовката няма да изисква сглобяване и разглобяване. Просто наливате разтвора и започвате работа. С едно заредждане на презаредимата батерия ще можете да изпръскате от 300 до 600 кг препарат. За целта препоръчваме да заредите батерията още от вечерта.

Лозарската пръскачка на батерии е изключително лека версия на класическия земеделски пулверизатор. Заедно с опаковката теглото ѝ е едва 6 кг, което я прави удобно решение дори за възрастни хора и жени. Изработена от пластмаса и метал, неподатлив на корозия, като е добавен и метален удължител.

Благодарение на невероятната мощ на напомпващото устройство, струята се отделя под много високо налягане - 0.6Mpa /6 bar (изключва на 6.2 bar). Това свойство на уреда гарантира силно и равномерно разпръскване на течността. Ще можете лесно да третирате дори високи дървета и лозови масиви от голяма дистанция.

За максимално удовлетворение от използването на електрическата лозарска пръскачка, препоръчваме винаги да спазвате мерките за безопасност. При работа използвайте защитна маска за лицето и очите, както и подходящо работно облекло. Следвайте стриктно указанията за зареждане на акумулатора, за да избегнете преждевременната му амортизация.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Електрическа пръскачка за лозе с акумулаторна батерия

Доставка с

Цена 75.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ