Уред за прогонване на мишки инсекти и хлебарки Pest Reject

Гласове: 16 Рейтинг: 4.1
 • Код на продукта: st784
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 25.00лв.

  Нова цена: 14.00лв.
Кол-во: +
-


Не можете да се преборите с насекомите и гризачите в дома си от години и дори скъпите препарати вече не оказват влияние върху тях. Опитайте нещо ново, различно и безопасно. Най-новите изобретения за борба с вредителите са на принципа на ултразвук, който въздейства неблагоприятно на нервната система на всякакви инсекти и гризачи и ги прогонва завинаги! Предлагаме Ви ултразвуков уред срещу вредители Pest Reject.

Безопасен и ефективен за вас и дома ви

Pest Reject е малко и компактно устройство, което се включва в контакта и действа 24 часа в денонощието. Без батерии и излишни кабели, без отровни вещества, които детето Ви може да достигне, уредът излъчва постоянен ултразвуков сигнал, който влияе неблагоприятно на различни вредители и ги прогонва далеч от дома Ви. Благодарения на своята технология, той се разпростира на голяма площ, до най-затънтените места, където дори Вие не можете да стигнете и действа ефективно и продължително.

При нужда да прогоните домашни мишки, хлебарки, мухи, комари , мравки и др. насекоми и дребни вредители, които Ви досаждат, опитайте Pest Reject и скоро ще забележите видими резултати. Под въздействие на ултразвука, вредителите губят способностите си за репродукция и възможно най-бързо напускат зоната на обитаване от тях. Яйцата, които вече са снесли се излюпват, но вредителите отново напускат местоположението си. Така от 4 до 6 седмици постепенно неприятните гадинки ще намаляват, докато напълно не изчезнат.

Характеристики:

 • Честота: 22-65KHz
 • Площ на действие: 80-120 кв.м.
 • Захранване: AC90V-250V 50-60Hz
 • Мощност: 5-6W
 • Размери: 9cm x 5.6cm x 3cm
Сходни артикули (12)