Климатик Finlux 12JI4DWL

Гласове: 25 Рейтинг: 3.8
 • Производител: Finlux
  Код на продукта: sy1104
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 999.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 97.40 лв.

12 x 97.40 лв.Характеристики:

 • Тегло 41.200 Кг.
 • Капацитет (охл/отопление)(BTU): 12000
 • Дебит (m3/h): 600
 • COP(коефицент отопление)(W/W): SCOP: 4.64 ; A++
 • EER(коефицент охлаждане)(W/W): SEER: 8.53 ; A+++
 • Консумация (охл/отопление)(kW/h): 1.09 / 0.97 kW/h
 • Мощност (охл/отопление)(kW/h): 3.6 / 3.7 kW/h
 • Други: Нагревател на външното тяло, Позлатен кондензатор, WI-FI управление
 • Гаранция: 24 м.
 • Вид: Инверторни системи

Искате да постигнете оптимална климатизация на жилищно или друг вид помещение? Топлина през зимата и приятна прохлада през лятото ще можете да си осигурите с инверторния климатик Finlux 12JI4DWL, предоставен от нас на невероятно изгодна цена. Битовите уреди на марката, особено климатиците, са се доказали като ефективно решение за осигуряване на благоприятна среда в затворени пространства.

Предимства на модела

Климатичната система на марката Finlux е идеално решение за отопляване и охлаждане на помещения със стандартна квадратура. Уредът е с капацитет 20кв.м. отопляема площ, което го прави подходящ за жилищни стаи, офиси и малки търговски обекти. Корпусът на вътрешното тяло е с компактни размери, така че може да се монтира на стени от различни материали, без да е нужно различно от стандартното укрепване.

Климатикът се доставя заедно с нужните за монтажа крепежни елементи, включително с тампоните абсорбиращи вибрациите. Те са задължителен елемент при монтажа, без който нивото на шум по време на работа ще надхвърли фабрично зададеното. При този модел има един особено полезен елемент – нагревателят на външното тяло.

Благодарение на него се елиминира възможността за заледяване на външния уред, като по този начин се осигурява безпроблемна работа на климатика в режим отопление. Тази характеристика на модела има пряко отношение и към разхода на електрическа енергия. Консумацията на ток често е факторът, накланящ везните в полза на една или друга климатична система.

Климатикът на Finlux 12JI4DWL принадлежи към клас инверторни системи, които са доказано по-ефективни по отношение на производителност, както и по-икономични като консумация на електрическа енергия. Спрямо коефициента на охлаждане, уредът принадлежи към енергиен клас А+++, докато отоплителната му функция отговаря на системите от А++ клас.

Климатикът е с Wi-Fi управление, което го прави перфектно решение за Smart Home приложенията. Функциите му могат да се задават от разстояние посредством компютър или мобилно устройство. За жилищата с високи изисквания по отношение нивото на шум, бързаме да уточним, че уредът е проектиран за безшумна работа. Шумът на вътрешното тяло не надвишава 42dB, докато максималният звуков капацитет на външното е 52Db.

Направи лесна поръчка

Климатик Finlux 12JI4DWL

Доставка с

Цена 999.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.