Климатик Finlux 12JK4DWS

Гласове: 39 Рейтинг: 3.1
 • Производител: Finlux
  Код на продукта: sy1105
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 999.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 97.40 лв.

12 x 97.40 лв.Характеристики:

 • Тегло 41.300 Кг.
 • Капацитет (охл/отопление)(BTU): 12000
 • Дебит (m3/h): 600
 • COP(коефицент отопление)(W/W): SCOP: 4.64 ; A++
 • EER(коефицент охлаждане)(W/W): SEER: 8.53 ; A+++
 • Консумация (охл/отопление)(kW/h): 1.09 / 0.97 kW/h
 • Мощност (охл/отопление)(kW/h): 3.6 / 3.7 kW/h
 • Други: Нагревател на външното тяло, Позлатен кондензатор, WI-FI управление
 • Гаранция: 24 м.
 • Вид: Инверторни системи

Неблагоприятните за нормално обитаване на затворените помещения температури, могат лесно да се коригират, при това без значителен финансов разход за покупка, монтаж и електричество. От онлайн магазин Ontime можете да се снабдите с първокласен инверторен климатик Finlux 12JK4DWS, еднакво ефективен при отопление и охлаждане.

Характеристики на модела

Климатикът принадлежи към клас инверторни системи, които са доказано по-ефективни по отношение на производителност, както и по-икономични като консумация на електрическа енергия. Спрямо коефициента на охлаждане, уредът принадлежи към енергиен клас А+++, докато отоплителната му функция отговаря на системите от А++ класа.

За оптималното управление на електрическата консумация огромен принос има нагревателят на външното тяло. Благодарение на него, през най-студените зимни дни външното тяло няма да се заледява, което означава, че ще могат да се поддържат постоянни градуси в помещението при нормална работна програма. Моделът е с Wi-Fi управление.

Мини климатичната система Finlux 12jk4dws работи тихо, поддържайки постоянно зададената температура. Шумът на вътрешното тяло не надвишава 42dB, докато звуковият максимален капацитет на външното е 52Db. Благодарение на позлатения кондензатор, свалянето на температурите до желаните граници през лятото се случва за минути.

Приятният дизайн на климатика е сред плюсовете, които не можем да подминем. Семпла, но супер елегантна визия, която се вписва добре във всеки жилищен, офис и търговски интериор. Предлага се с монтажни елементи, включително стандартни тампони за обиране на вибрациите, без които нивото на шум неизбежно би се повишило.

Гарантираме, че избирайки инверторния климатик Финлукс 12jk4dws, ще си осигурите приятна и здравословна среда през твърде горещите и ужасно студените месеци от годината. Уредът се предлага с 24-месечна гаранция, валидна при професионален монтаж и поддръжка, направена от лицензиран и оторизиран сервиз.

Препоръчваме да не пропускате задължителното периодично обслужване на климатика, както и да не забравяте за редовната профилактика (почистване на филтрите) за една чиста и уютна среда в помещенията у дома. Поръчаните битови електроуреди се доставят с нужното внимание и отговорност на територията на цялата страна.

Направи лесна поръчка

Климатик Finlux 12JK4DWS

Доставка с

Цена 999.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.