Органайзер за гримове Glam Caddy с въртящ механизъм

Гласове: 14 Рейтинг: 2.9
 • Код на продукта: st798
  Наличност: В наличност

 • В наличност Стара цена: 49.00лв.

  Нова цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-


Всяка жена си мечтае да има много и различни гримове, но никоя от тях не мисли, къде ще ги съхранява след това. Винаги е нужно още едно по-различно червило, още един нов цвят лак, колкото се може повече спирали, моливи, сенки т.н. Всичко това е прекрасно, докато не струпате нещата и не започнете да се чудите кое къде ще приберете.

Всички козметични продукти в едно спестявате време и нерви!

С този органайзер ще си спестите дълго време в търсене и нервите, от това, че няма да имате достатъчно време да се гримирате и направите още по-красива. Без повече ровене по различни шкафове и чекмеджета в търсене на конкретен цвят гланц на едно място, пудра на друго и т.н. Всичко може да се събере на този удобен органайзер Glam Caddy и да ви е винаги под ръка, когато ви потрябва. Със своята уникална форма тип торта и въртящ механизъм, можете да наредите всички свои гримове.

Стелажът събира около 200 предмета и е достатъчен, за да може всичко да е подредено, видимо и лесно за достигане. Просто завъртате и оглеждате всичко, избирате си и след употреба поставяте отново на мястото му. Няма да го има неприятно натрупване върху шкафчета и купчини върху тоалетката. От четката за зъби и почистващите лицето продукти до сенките и гланца завършващи стайлинга Ви. Организирайте себе си и времето си, събирайки всичко, което ви е необходимо на едно място за бързина, комфорт и подреденост.

Предимства и ползи:

 • Всичко на едно място
 • Събира около 200 продукта
 • Въртящ механизъм
 • Организираност и подреденост
 • Спестява време и нерви
Видео ревю:

С тази оферта получавате

 • 1 х Органайзер Glam Caddy за гримове и козметични продукти с въртящ се механизъм
Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Органайзер за гримове Glam Caddy с въртящ механизъм

Доставка с

Цена 29.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ