Органайзер за гримове Glam Caddy с въртящ механизъм

Гласове: 6 Рейтинг: 4.7
  • Код на продукта: st798
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 49.00лв. 29.00лв.
Кол-во: +
-

Всяка жена си мечтае да има много и различни гримове, но никоя от тях не мисли, къде ще ги съхранява след това. Винаги е нужно още едно по-различно червило, още един нов цвят лак, колкото се може повече спирали, моливи, сенки т.н. Всичко това е прекрасно, докато не струпате нещата и не започнете да се чудите кое къде ще приберете.

Всички козметични продукти в едно спестявате време и нерви!

С този органайзер ще си спестите дълго време в търсене и нервите, от това, че няма да имате достатъчно време да се гримирате и направите още по-красива. Без повече ровене по различни шкафове и чекмеджета в търсене на конкретен цвят гланц на едно място, пудра на друго и т.н. Всичко може да се събере на този удобен органайзер Glam Caddy и да ви е винаги под ръка, когато ви потрябва. Със своята уникална форма тип торта и въртящ механизъм, можете да наредите всички свои гримове.

Стелажът събира около 200 предмета и е достатъчен, за да може всичко да е подредено, видимо и лесно за достигане. Просто завъртате и оглеждате всичко, избирате си и след употреба поставяте отново на мястото му. Няма да го има неприятно натрупване върху шкафчета и купчини върху тоалетката. От четката за зъби и почистващите лицето продукти до сенките и гланца завършващи стайлинга Ви. Организирайте себе си и времето си, събирайки всичко, което ви е необходимо на едно място за бързина, комфорт и подреденост.

Предимства и ползи:

  • Всичко на едно място
  • Събира около 200 продукта
  • Въртящ механизъм
  • Организираност и подреденост
  • Спестява време и нерви
Видео ревю:

С тази оферта получавате

  • 1 х Органайзер Glam Caddy за гримове и козметични продукти с въртящ се механизъм
Лесна поръчка

Органайзер за гримове Glam Caddy с въртящ механизъм × 1 бг.

Цена: 29.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ