Стилен органайзер за гримове

Гласове: 10 Рейтинг: 4.2
 • Код на продукта: st648
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 15.00лв.
Кол-во: +
-
Със сигурност не искате любимите ви козметични продукти или скъпите четки за грим да се мачкат и цапат, докато ги съхранявате в шкафа, нали? Бурканчета и различни подръчни средства също не са вариант за вашите съкровища. Нуждаете се от органайзер за гримове. С негова помощ ще сортирате, подредите и съхраните вашите козметични средства сигурно и така ще удължите техния живот. Разбира се, не е само практичната страна на нещата.
Органайзерът е произведен от устойчив прозрачен материал, който дава пълен визуален достъп до козметиката стилно и красиво. Пространството е разпределено така, че да можете да съхранявате флаконите с фон дьо тен, пудра, червила, моливи за устни и очи, четки за грим и други. Подредете своята тоалетка и не позволявайте някой от продуктите да бъде забравен, избутан в ъгъла на шкафа.

Ако се налага да се гримирате в друга стая, няма проблем. Сега не се налага да търсите и събирате, всичко е на едно място. Просто взимате органайзера и го премествате на желаното място. Почистването му също е изключително лесно. Извадете всички козметични средства и аксесоари, изплакнете с вода, а ако се налага, почистете с мек измиващ препарат (бебешки шампоан или друго). Оставете да изсъхне и отново е готов за употреба.

Ползи от продукта:

 • Стилна визия
 • Устойчива конструкция
 • Отлично съхранение на козметика и аксесоари за грим
 • Прозрачен материал
 • Достатъчно място за четки, моливи, ФДТ, коректори и т.н.
 • Компактни размери
 • Лесно почистване

Характеристики:

 • Размери 21.5/8/12.5 см.
 • Материал акрил

Искате ли да се радвате на ползите от скъпите си козметични средства по-дълго време, а същевременно и да ги виждате прилежно подредени върху тоалетката си в спалнята? Вече има как да ги подредите стилно и красиво така, че визуално да изглеждат прекрасно от всеки ъгъл на стаята.

Всичко това може да стане реалност с едно просто подръчно средство, което днес ви представяме на специална, изключително ниска цена: органайзер за гримове. Той пристига със стилна визия, а освен това е прозрачен, което позволява да оставя на показ красивите ви малки флакончета, кутийки, моливи, червила, четки и кремове. Като част от интериора на вашето женско кътче в стаята, за тях определено винаги има място, но когато са прилежно подредени в органайзер за гримове ефектът е далеч по-приятен, не мислите ли?

С предлагания на супер цена органайзер за гримове ще съхраните за по-дълго време козметиката си, като избегнете неволни излизвания или счупвания (например на червила, моливи и т.н.). А ето ви и още една страхотна полза от това да ползвате универсален органайзер за гримове у дома. Веднъж наредили гримовете и козметиката си в него, вие можете да го разнасяте от стая в стая и да се приготвяте за излизане на различни места, включително и безпроблемно и за секунди да ги включите в багажа си за път. Така ще си спестите много време и пак напомняме – ще съхраните отделните флакончета и кутийки, но най-вече съдържанието им за максимално дълго време.

Лесна поръчка

Стилен органайзер за гримове × 1 бг.

Цена: 15.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ