ᐉ Левитираща фото рамка със светеща стойка на топ цена - Онтайм

Левитираща фото рамка със светеща стойка

Гласове: 4 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sv359
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 99.00лв.
Кол-во: +
-


Сега е моментът да направите наистина оригинален подарък на любим човек, избирайки нашата превъзходна левитираща фото рамка. Възползвайте се от възможностите на високите технологии, за да доставите не само куп приятни емоции, но и невероятна визуална наслада. Поставените в тази рамка снимки ще създават илюзията, че летят свободно в пространството, а това е просто идеалният начин за презентиране на най-скъпите за даден човек спомени.

Предимства на нашата светеща фото рамка

Стабилност

Левитиращата светеща рамка предлага стабилност, от която можете да се възползвате през цялото време – 24/7. Независимо дали ще бъде използвана у дома или на работното място, рамката ще изпълнява основното си свойство, без да създава проблеми и без да изисква специална поддръжка и допълнителни консумативи.

Лекота на инсталиране

Рамката е разработена на базата на революционна електро-левитационна технология, благодарение на която любимите ви фото спомени могат да се управляват посредством електронно контролирана магнитна система. Елементът, разположен над самото устройство съдържа електромагнит и сензор за магнитно поле, докато основата се състои от микропроцесор и компонентите на електронното управление, чрез които се осъществява левитацията.

Модерен и супер ефектен дизайн

Не само снимките, които ви припомнят незабравими моменти, но и самата рамка имат за цел да доставят невероятна естетична наслада на наблюдателя. Това високотехнологично приспособление разполага с LED светлинна функция, с помощта на която въздействието е още по-вълнуващото, когато се рамката се включи в напълно затъмнени помещения.

Високотехнологичен и висококачествен продукт

Левитиращата рамка за снимки е продукт с безупречно качество, залагащ на високите технологии. Намира огромно приложение в съвременния живот и може да се използва при презентации, рекламни кампании и най-вече като ефектен подарък. Онтайм неслучайно ви представя тази светеща и левитираща фото рамка в навечерието на коледните празници. Време е да замените баналните подаръци с нещо наистина ефектно и оригинално.

Достъпна цена

Нашата левитираща рамка за снимки ще ви очарова с изгодната си цена, предвид нейното високо качество, модерен дизайн и иновативната технология, на която е базирана. Стойността на това атрактивно изобретение се равнява на цената на марков парфюм, дреха или друго електронно устройство, но смело можем да кажем, че това изделие превъзхожда всички останали стоки по отношение на сантиментална стойност и визуално въздействие.

Сходни артикули (12)