ᐉ Статуетка мечка 37см. на топ цена - Онтайм

Статуетка мечка 37см.

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy516
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 39.00лв.
Кол-во: +
-


Тази фигура на мечка в изправено положение, държаща риба в лапите си, е много оригинална идея за декорация за дома ви или за този на вашите близки. Тя обаче не е за всеки вкус, така че е добре да познавате предпочитанията на човека, на кого възнамерявате да я подарите. С реалистичния си дизайн и майсторска изработка тази мечка ще пренесе природата по-близо до вас и ще ви помогне успешно да се разсеете от натовареното работно ежедневие, ако пък я изберете за своя офис.

Мечката е традиционно символ на здраве, добродушие, дълголетие и сила в най-чистата ѝ форма. Всяко нейно изображение е своеобразен магически амулет, който да предпазва от зли сили.Фигурата е майсторски изработена от полирезин- материал, позволяващ лесно и качествено обработване и прецизиране на детайлите на животното. Със своите 37 см тя е невероятно добър самостоятелен подарък, а цената е повече от отлична. В случай че търсите необичаен и красив подарък по определен повод за ваш приятел, но не сте успели да го намерите досега, не се отчайвайте, защото вече го открихте!

Това си е една много изгодна оферта, защото продуктът, който поръчвате, винаги е в пълно съответствие с описанието тук, на сайта. Освен това качеството е много високо, а цената е сравнително ниска- двойно попадение!
Ако сте харесали продукта, побързайте- количествата ни на склад са силно ограничени и във всеки момент той може да се изчерпа. Добавете артикула в кошницата си и завършете поръчката, а ние ще се погрижим да ви осигурим бърза доставка и най-доброто възможно качество.Нашият екип е винаги на разположение да ви съдейства по всякакви теми.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ