Шпионски устройства

Филтрирай по категория
Ред:
Шпионски устройства

Това е разделът, който съдържа различни по вид, функция и цени шпионски устройства. С напредъка на високите технологии, нуждата от тях става все по-голяма, а приложението им в ежедневието – неограничено. Вече не е нужно да посещавате на място който и да е шпионски магазин, за да закупите специализирана техника за конкретни цели. Нашият онлайн магазин ще може да послужи на потребители от цялата страна, защото е достъпен 24/7.

Сигурни ли сте, че няма да ви се наложи да използвате шпионски устройства?

Дори да сте леко скептични в момента към модерната шпионска техника, уверяваме ви, че рано или късно ще настъпи момент, в който със сигурност ще се нуждаете от такава. Дали от съображения за сигурност, от нужда да предпазите личните си вещи от посегателства или поради желание да се представите по-добре на предстоящия изпит – продуктите от тази категория винаги могат да влязат в употреба.

Случаите, които най-често отвеждат хората в различните онлайн или физически шпионски магазини са:

Желание да се предпазят от кражби

Посегателствата над автомобили е глобален проблем, а не само част от нашата действителност. Автомобилите са сред най-ценните притежания на българските граждани и следователно тези, които се нуждаят най-много от допълнителна защита. С подходящо GPS проследяващо устройство от нашия магазин, вие ще знаете винаги точното местонахождение на своето возило. Много хора използват подобен род шпионски джаджи и за тайно проследяване на свои близки.

Достъп до ценна информация

Информацията винаги е била най-ценният ресурс, а днес тя е напълно достъпна. Благодарение на някои от продуктите в нашия шпионски магазин, вие ще можете да се доберете, получите и съхраните  различна по вид информация. Ние ви предлагаме богат избор от тракери, портативни скенери и Bluetooth устройства, с които най-важните данни ще бъдат изцяло на ваше разположение. Можете да слушате, да проследявате и да сканирате документи, без особени физически или финансови усилия.

Какво ви предлагаме в тази категория?

 В тази категория, магазин Ontime ви предлага няколко групи продукти с различно приложение и принцип на работа. Всяка от тези групи съдържа модерни и високотехнологични устройства, чието използване е лесно и достъпно за всеки. Изделията са с отлично качество и от висок клас. Много от тях са плод на последните разработки в науката и техниката.

Тук ще откриете:

Bluetooth устройства

Устройствата от типа Bluetooth намират все по-голямо приложение в нашия живот. Макар и малцина да знаят какво всъщност представляват, днес ги използва една огромна част от човечеството. Bluetooth е промишлен стандарт, но също и революционна технология, способна да обедини и направи съвместими за обмен на данни различни групи устройства – телефони, компютри, принтери, дигитални фотоапарати и дори автомобили. Ние ви предлагаме голям брой продукти, решаващи всякакви ежедневни проблеми при пренос на данни.

Видеодомофони

Дигиталните видеодомофони имат две много важни за модерния човек свойства – те улесняват забързаното ежедневие и създават усещане за сигурност. Модерните видеодомофони ни позволяват да виждаме, чуваме и комуникираме с всеки, застанал пред входа на дома ни, без да влизаме във физически контакт с него. Те, също така работят съвместно с най-сигурните електромагнитни брави, което ги прави удобно приспособление за дистанционно отключване на входни врати, портали, гаражи и др.

Портативни скенери

Вече не е нужно да разполагате с пълно офис оборудване, за да можете да сканирате документи, отпечатани върху хартиен носител и да ги пренесете в базата данни на личния си компютър. Ние ви предлагаме оптимален брой удобни и изгодни портативни скенери с висока степен функционалност и отлични технически характеристики.

Средства за преписване

Преписването по време на изпит е непозволено, неморално и безполезно в дългосрочен план, но пък и много необходимо на ученици, студенти и кандидат студенти. Ние ви предлагаме голям брой компактни, удобни и дискретни устройства, с помощта на които можете да получите навремена помощ по време на изпит. Можете да закупите единично устройство или цял шпионски комплект, заедно с приложението за преписване.