Шпионски устройства

Филтрирай по категория
Ред:
шпионски джаджи

В категорията ни потребителите получават достъп до изключително разнообразие от шпионски джаджи с всевъзможна визия, богата гама интригуващи функции и вариращи цени. Развитието и усъвършенстването на технологичните устройства популяризира и тях, а за много потребители, приложението им в ежедневието е необходимост.  Когато решите да закупите шпионска техника, посещението ви във физически магазин лесно ще разпространи намерението ви, което съответно сериозно ограничава възможността за ефектно шпиониране.

Селекцията в електронният ни магазин е организирана именно с цел запазване на анонимността ви, което улеснява процедурата по проучване, която сте замислили. Ние сме активни за потребители от цялата страна и предоставяме онлайн консултиране и обслужване през всеки ден и час от седмицата.

Откъде знаете, че няма да ви се наложи да използвате шпионски устройства

Скептичните към шпионските разработки потребители неочаквано могат да променят гледната си точка. Понякога с цел съхраняване на вашата сигурност и тази на близките ви, понякога от необходимост да съхраните лично имущество и вещи, и дори - цел да повишите резултатите си на важни за вас изпити, предложенията ни могат да са по-полезни, отколкото доста потребители смятат. Каква причина ще ви насочи към категорията на нашият шпионски магазин?

Защита срещу кражба

Какво може да ви бъде откраднато лесно? В настоящият динамичен свят – всяка вещ, освен ако не сте прекалено наблюдателни, каквито сме повечето жители на гъсто населените градове. Домът ви е място, което заслужава да бъде отлично защитено. 

Автомобилът е следващата лична собственост, най-често застрашена от посегателство. Българските граждани ценят превозните си средства и ги поддържат и охраняват с изключително внимание. Нашият каталог разполага с високофункционално GPS проследяващо устройство, благодарение на което машината ви ще бъде много по-прецизно наблюдавана, отколкото вие бихте го извършили. Голям процент потребители разчитат на подобен род шпионски уреди и за охрана или проследяване на свои близки и членове на семейството.

Получаване на достъп до информация

Информацията е изключително ценен ресурс, достъпът до който винаги е бил основно средство за прогрес във всяка област. Специализираните шпионски магазини предоставят селекция от най-различни модерни технологични разработки, чрез които дигиталната и стандартна информация лесно се превръщат в част от личният ви архив.

Нашият магазин разполага с тракери, портативни скенери и Bluetooth устройства, които позволяват събиране на данните от особено значение, които ви интересуват. Послушвайте, проследявайте и сканирайте документи, с минимални физически и финансови усилия.

Какво ви предлагаме в тази категория

Селектираните ни продукти осигуряват различно приложение и принцип на работа. Отделните групи съдържат модерни високотехнологични модели, чието приложение изисква известно предварително обучение и  информираност.

Артикулите са с висок клас и устойчиви материали на изработка, а много от тях са продукт на най-модерните технологични формули. Проследяващите и сканиращи дигитални устройства са допълнени и от защитна техника за инсталиране във външно- и вътрешонсградзни пространства.

Bluetooth устройство

Безжичните Bluetooth устройства откриват по-голямо приложение в ежедневието отпреди десетилетие. Конструкцията им е неизвестна на мнозина, но въпреки това, в днешно време те са използвани от значителен процент потребители из целият свят.

Устройството е технологичен стандарт с революционна технология, която обединява функциите на няколко дигитални апарати, между които се установи обмен на данни по дигитален път - телефони, компютри, принтери, дигитални фотоапарати и дори автомобили. Селекцията ни предлага голям брой продукти, които разрешават множество ежедневни проблеми при пренос на данни.

Видеодомофон

Дигиталният видеодомофон разполага с две изключително съществени за модерният потребител свойства. Проследяващият апарат улеснява  забързаното ежедневие и същевременно създава усещане за сигурност. Инсталирайки видеодомофон, всеки потребител получава възможност не само да комуникира, но и да наблюдава посетителите пред входната зона на дома си.

Тази охранителна мярка без наличие на физически контакт е изключително удобна и функционална. Домофоните с видеомонитор позволяват обвързване с най-сигурните и висококачествени електромагнитни брави, което ги превръща в отлично приспособление за дистанционно отключване на входни врати, портали, гаражи и др.

Портативни скенери и уреди за преписване

Стандартното офис оборудване не винаги е достатъчно, за да се сканират документи, които са отпечатани върху хартиен носител, и които впоследствие трябва да се пренесат в база данни на работният компютър или лаптоп. Магазинът ни осигурява огромно разнообразие от портативни скенери с висока степен на функционалност и отлични технически характеристики. Те са отлична добавка към офис техниката, а компактните размери няма да създават проблеми при пренасяне на устройствата в различно отделение или кабинет.

Изпитът, успешно взет чрез преписване е непозволено, е често срещано, но и наказуемо действие, затова се извършва тайно. Безброй ученици, студенти и кандидат студенти се възползват редовно от този метод. Магазинът ни предлага разнообразни шпионски устройства, с чиято помощ можете тайно да получите дистанционна информация в реалното време на изпит. Възползвайте се от единично устройство или от цял комплект, заедно с приложението за преписване.

Виж още

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ