Bluetooth химикалка за преписване

Гласове: 11 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: ST430
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 175.00лв.

  Нова цена: 157.50лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Технологията на този продукт е специално разработена за случаите, в които е нужно да се осъществи тайна комуникация. Намира приложение главно в ситуациите, когато е невъзможно поставянето на жична слушалка и целта е, разговорът по телефона да е незабележим за останалите. На външен вид е като нормална химикалка, но всъщност, тайно, без каквито и да е светлинни индикации, без натискането на никакви копчета, може да Ви помогне да водите разговор с някой, чрез GSM-a Ви. Когато някой Ви звъни, когато включвате или изключвате химикалката, гласова индикация ще Ви съобщава за това, но без никой друг да го чува.  Самият звук, предаван към слушалката е кристално чист и ясен. Батерията е с големина от 300mAh, което е достатъчно за до 3 часа непрекъснат разговор с едно зареждане. Самата слушалка е около 1 см, поставя се лесно в ухото и също толкова лесно се изважда. Не влиза навътре в ушния канал, а стои в основата. Разполага с високочувствителен микрофон, благодарение на който, човекът, който например Ви диктува на изпит, ще може да чува всичко, което се случва около Вас.

Технически характеристики:

 • Пластмасов, черен корпус.
 • Зарежда се от компютър, посредством кабел от комплекта.
 • Свързва се чрез Bluetooth към всички съвременни телефони.
 • Най-голямата вградена батерия сред продуктите за преписване : 300mAh, достатъчна за до 3 часа непрекъсната работа.
 • Работи с микрослушалка, голяма 1 см , която се поставя в основата на ухото.
 • Скрит бутон за работа, какъвто няма нито един друг продукт.

    Размери: дължина - 15 см; диаметър - 1.2 см.


Комплектът съдържа:

 • 1 х Bluetooth химикалка.
 • 1 x слушалка.
 • 1 х USB кабел за захранване.
 • 1 х Инструкция на български език.

Технологията на този продукт е специално разработена за случаите, в които е нужно да се осъществи тайна комуникация. Намира приложение главно в ситуациите, когато е невъзможно поставянето на жична слушалка и целта е, разговорът по телефона да е незабележим за останалите. На външен вид е като нормална химикалка, но всъщност, тайно, без каквито и да е светлинни индикации, без натискането на никакви копчета, може да Ви помогне да водите разговор с някой, чрез GSM-a Ви. Когато някой Ви звъни, когато включвате или изключвате химикалката, гласова индикация ще Ви съобщава за това, но без никой друг да го чува.

Самият звук, предаван към слушалката е кристално чист и ясен. Батерията е с големина от 300mAh, което е достатъчно за до 3 часа непрекъснат разговор с едно зареждане. Самата слушалка е около 1 см, поставя се лесно в ухото и също толкова лесно се изважда. Не влиза навътре в ушния канал, а стои в основата. Разполага с високочувствителен микрофон, благодарение на който, човекът, който например Ви диктува на изпит, ще може да чува всичко, което се случва около Вас.

 

- See more at: http://diversant.bg/shop/bluetooth-%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-dvs9-detail#sthash.kctonW7i.dpuf