Устройства за преписване

Ред:
устройства за преписване на изпит

Изпити, тестове, матури – все стресиращи ситуации, в които дори да сме перфектно подготвени, винаги има риск да се провалим. Човешката психика е крехка и сложна. Тя е способна да ни изневери в най-важните изпитания, когато е нужно спокойствие, трезва преценка и добра памет. За имате нужната сигурност, онлайн магазин Ontime ви представя колекцията си от шпионски устройства за преписване на изпит.

Какво включва категорията?

Разработките, събрани в тази категория предлагат различни начини за преписване на изпит. Това са много компактни електронни устройства, пригодени да могат да се използват напълно незабележимо, а също преди това да се внесат в залата, в която ще се проведе изпита, без да бъдат забелязани и да събудят подозренията на квесторите.

Всеки от продуктите, освен по време на изпити, може да намери голямо приложение в бизнеса и личния ви живот. Тяхно основно предимство е, че ви дават достъп до безпрецедентното оръжие за всички времена – информацията. Вече не е нужно да молите, плащате или издевателствате, за да се сдобиете с нея. Ние ви даваме наготово мостът към жизненоважния за човека ресурс.

Нашите устройства за преписване включват:

Микро и Bluetooth слушалки

Да получаваш нужната информация директно в ухото си е уникален начин за преписване. Докато подсказването в миналото е било практически невъзможно, то днес то е по-лесно от всякога, стига да разполагаме с удобно микроустройство, чрез което да чуваме приятелски глас, подаващ нужния в момента текст.

Микрослушалките ни са едно удобно, сигурно и изгодно устройство за преписване.  Те са незабележими дори при нарочен оглед и са разработки от последно поколение. Разполагаме с миниатюрни слушалки от висок клас с подобрени технически показатели. При тях нивото на шум е сведено до минимум, а качеството на аудио звука – идеално.

Bluetooth технологията вече създава не само комфорт и безопасност, но и навлезе сериозно в сферата на шпионажа. От този тип разработки ви предлагаме различни Bluetooth приложения, предназначени да ви свържат директно и напълно незабележимо към вашия смартфон, с цел получаване на необходимата информация в точния момент. Химикалки, очила, примки – все решения за безпроблемно преминаване на важните тестове.

Носители на текстови данни

Ако не искате да се излагате на допълнителен риск, винаги можете да заложите на устройствата, осигуряващи по-лесни начини за преписване, предоставящи информацията под формата на текст, а не като звукова комуникация. С тази разработка не е нужно да мамите. Можете да качите теми, развити лично от вас и да използвате устройството за подсещане, в случай на психически блокаж.

Тук ще откриете често използваното средство за преписване на изпит от ученици и студенти – ръчен часовник с дисплей, способен да поддържа огромно количество текстови файлове. Този вид разработки използват голям екран, побиращ до 10 реда текст, и разполагат с авариен бутон за премахване на текста от екрана, даващ допълнителна застраховка срещу разкриване.

Селектираните от нас технически средства ще могат да ви послужат не само по време на изпит, но и в други сфери от живота. Повярвайте, ситуациите, в които ще бъде нужно да използвате шпионска техника са повече, отколкото вероятно подозирате. В този раздел ви даваме достъп до модерна апаратура с отлични технически показатели на много изгодни цени.

Защо не бива да се лишавате от тях?

Изпитите са страшно изпитание за всеки човек. Заради тях сме способни да прахосаме безброй часове и безсънни нощи, прекарани в подготовка за предстоящия тест или матура. Благодарение на последните технологични разработки, днес имаме достъп до ефективни начини за преписване, даващи допълнителна сигурност в собствените ни сили и спокойствие, че ценната информация няма да бъде изгубена.

Причината да закупите подобно устройство може да бъде допълнителна застраховка, че всичко ще мине гладко, а също и пълна липса на подготовка от ваша страна. Относно моралната страна на въпроса, ние не ви подтикваме да мамите на изпити, но и не ви съдим, в случай че решите да го направите. Ние просто предлагаме група модерни решения, предназначени да ви помогнат да се справите в много важен и труден момент.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ