Портативен скенер

Ред:
мобилен скенер

Портативен скенер е модерно устройство, което е прекрасен подарък за хора, работещи с документация, книги и друг тип печатни издания. Уредът е полезен както за научни сътрудници и преподаватели, филолози, журналисти и репортери, ученици, студенти, така и на търговски представители, мениджъри на фирми и офис сътрудници. Всеки обикновен потребител – любител на ефектни цитати от печатните издания, също ще остане впечатлен от предимствата му.

Модерните заснемащи машини осигуряват еднакво ясна илюстрация на всеки тип печатен документ. Те осигуряват възможност за избор на резолюцията на изображение и съхранението му в няколко формата. Разновидност на стандартният скенер, но с усъвършенствана портативна конструкция, иновативният уред е изключително компактен и лесен за пренасяне. Усъвършенстваните варианти сред тях могат да препращат сканираните данни към други мобилни и стационарни устройства, освен съхранението им в SD карта памет.

Портативни устройства с няколко режима на работа

Категорията ни предлага селекция скенери с изключителна точност на конфигурация, подходящи за заснемане на печатни документи и издания, както и на старомодните фотографски ленти и диапозитиви. Все по-повишаващата се функционалност на технологиите предизвика необходимостта от конвертиране на класическите принтирани и печатани продукти, включително снимки върху хартиен носител.

Притежаването на мобилен скенер осигурява качествено заснемане на данни навсякъде и по всяко време. Магазинът ни предлага независими устройства, захранвани от презареждаеми акумулаторни батерии, с USB кабел за получаване на електрозахранване от десктоп компютър/лаптоп, подходящ и за пренос на сканираните снимки.

Сканирането на страници от книги, списания, вестници, документи, хартиени снимки и др. се осъществява в PDF или JPG формат, по избор на потребител. Изображенията се запазват върху MicroSD карта, обикновено с капацитет на паметта до 32 GB.

Свободната от кабелни ограничения дигитална информация е с вас навсякъде, благодарение на функциите на ръчните скенери с батерии. Модерният уред за извличане на текстов или снимков материал улеснява процесът с множество настройки за адаптация на цветовете, резолюцията и скоростта на запис. Опцията за настройка на резолюция предоставя възможност за запаметяване на до 1280 снимки върху 1GB памет.

Стандартното устройство създава изображения в два цветови режима (color и mono) и два типа резолюции (висока и ниска). Тези параметри определят скоростта на сканиране – другата основна характеристика на тези устройства, която варира в зависимост от цветът и резолюцията, избрани за дигитализиране на данните.

Скенерите в категорията ни са проектирани за конвертиране предимно на печатни данни в размер А4, диапозитиви 35 мм и 110 мм негативи. Към някои продукти се предлага карта памет.

Компактна и регулируема конструкция от висок клас

Скенерите са компактни и леки конструкции, заснемащи само с еднократно натискане на бутон. Всички уреди от този тип са с цветен дисплей, изписващ броят презаписани страници, цветовият формат и индикатор за зарядът на батерията.

Високият клас устройства в каталога ни са тип мини скенер, обединяващ функциите на документален и фото конвертор. Към компактната конструкция с LED екран, батерия и слот за карта е добавено предимството от тройна настройка на резолюцията, като най-високите параметри достигат кристално ясните изображения на 1200х1200 dpi. Всеки от режимите функционира с различна скорост на заснемане, а при забравяне на устройството в работен режим е предвидено автоматично изключване.

Поддържащите формати отново са PDF и JPG. Към скенерът се предлагат и 10 Class карта от 8 GB, 16 GB и 32 GB памет, които не са включени в общата цена и се закупуват отделно от уреда. Удоволствието от постоянен достъп до всяка информация на хартиен носител заслужава стойността си.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ