Тракери

Ред:
Тракери

Добре дошли в категория тракери на нашия онлайн магазин. Тук ще откриете модерни, ефективни и лесни за използване проследяващи устройства, с чиято помощ можете да постигнете пълен контрол над различни по вид и предназначение превозни средства. С напредъка на високите технологии вече е по-лесно и достъпно от всякога да се упражни ефективно проследяване на частни и фирмени автомобили.

Защо GPS тракерите са най-доброто решение за вас?

Използването на GPS тракери става все по-масово не само у нас, но и в световен мащаб. Към тях прибягват почти всички фирми, използващи собствен автопарк, но благодарение на все по-ниските им цени, вече и всеки редови собственик на превозно средство може да си осигури допълнително спокойствие, знаейки къде се намира личното му возило във всеки един момент.

С използване на проследяващо устройство ще можете да:

Намалите излишните разходи

Този ефект е от голямо значение за компаниите, в които се използва собствен автопарк. Болшинството проследяващи устройства за кола могат да се монтират напълно дискретно, така че водачът на конкретния автомобил дори да не е в течение за наличието на GPS тракер. Докато част от моделите трябва да се монтират към системата на автомобила, откъдето да могат да черпят захранване, то вече има и голям брой устройства, работещи на батерии, позволяващи гъвкаво и дискретно използване.

Използвайки проследяващо устройство без знанието на водача, вие като собственик на компанията и нейния автопарк, ще можете да намалите разходите за гориво, проследявайки дали автомобилите се отклоняват от предварително зададеното трасе и дали изминават одобрените от компанията километри. Съвременните тракери за проследяване на автомобили използват допълнителни модули, чрез които могат да ви известяват при излизане на обекта извън позволената зона, позволявайки ви бърза и ефективна реакция.

Да реагирате при кражба

Устройствата за GPS проследяване са най-ефективни при опити за кражба на частни и фирмени автомобили. Те не само ви дават информация за местонахождението на откраднатата кола и за скоростта с която тя се движи, но също така ви позволяват да подслушвате разговори и дори да прекъснете подаването на гориво, с което най-бързо и успешно можете да осуетите намеренията на посегателите.

Да осигурите надеждна навигация

С помощта на качествено проследяващо устройство за кола можете също да осигурите надеждна навигация, с която да помогнете на водача да премине безпроблемно през напълно непознат район. Макар съвременните автомобили да разполагат със собствена GPS навигация, тя е не винаги ефективна в особено сложни като география зони. В случай че наличната техника откаже, вие, на база информацията, излъчена от тракера можете да давате допълнителни указания по-телефона относно посоката на движение в непознатия участък от пътя.

Защо да изберете именно нашите GPS устройства за проследяване?

Ние ви предлагаме модерни, удобни за използване и най-вече изгодни устройства за GPS проследяване на автомобили. Уредите разполагат с опция за магнитно закрепяне, което улеснява значително тяхното поставяне. Когато целта е да действате без знанието на водача, тази възможност е особено необходима.

При нас ще намерите идеалното професионално GPS проследяващо устройство, използващо собствен източник на енергия. Този тип проследяващи устройства не налагат свързване към захранването на автомобила, защото използват батерии с голям капацитет на работа. Устройствата за GPS проследяване на батерии не изтощават акумулатора на автомобила по време на престой.

Уредите за проследяване, предлагани от нас пристигат с безплатна уеб базирана онлайн платформа за проследяване в реално време и разполагат с функция за известяване при нерегламентирано движение. Те са най-удачни в случай на кражба, защото обикновено остават скрити за нападателите.

Ако ви е нужно качествено съвременно устройство за GPS проследяване на камиони, то нашите предложения ще ви бъдат от огромна полза. Те са съвместими с всички видове МПС и разполагат с вграден сензор за движение, с цел пестене на енергия. Налична е и функция за подслушване в радиус 5 метра, което ви позволява да се информирате са намеренията на крадците и да предотвратите на време техните незаконни действия.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ