GPS тракери и проследяващи устройства

Ред:
проследяващо устройство за кола

Тракер за превозно средство може да е нужен по различни причини. Нашият електронен магазин представя високофункционални разработки с опции за мониторинг на устройството, вграден подслушвател, SMS известяване и интегрирана аларма, активираща се при откачане на устройството. 

Нашите предложения са модерни проследяващи устройства с възможност за GPS и GSM проследяване в реално време, както и възможност за комуникация през мобилно приложение. Отделните разработки се отличават с различен капацитет на работа и обхват, като качествените модели разполагат с енергоспестяващ сензор за движение, който активизира уредът само при необходимост. С помощта на подобно GPS проследяване за кола, всеки непрофесионалист е в състояние да контролира различни по вид и предназначение превозни средства.

Защо са ви тракерите?

Приложението на GPS проследяващо устройство се превръща в практика за страната ни, като отдавна е набрало популярност в страните по света. Функциите му са широко използвани и ценени от компании със собствени автопаркове. 

Намаляването на стандартната за GPS тракер цена го направи достъпен артикул и всеки средностатистически гражданин, който преотстъпва автомобила си на членове на семейството си, близки и познати, но желае да е в течение на местоположението му постоянно. Категорията ни предлага високофункционални водоустойчиви устройства с магнитно закрепване, които ефективно проследяват не само локацията, но и целият маршрут, изминат от превозното средство.

Без излишни разходи

Инсталирането на проследяващо устройство е огромна услуга за компаниите, които поддържат автопаркови пространства. Те могат да се поставят върху равна плоскост или в самото купе напълно незабележимо за водачът, без да индикират с нищо присъствието си по време на шофиране. 

Стандартните тракери за кола, който се монтира към автомобилната система, която му осигурява електорзахранване, все по-често е заместван от новите независими устройства с презареждаема батерия и интегрирана антена. Те се предлагат в комплект с USB кабел. 

Незабележимото проследяване на коли винаги е предимство. Чрез него собствениците на автосалони и автопаркове, както и мениджърите на друг тип компании, предоставящи фирмени автомобили на служителите, имат възможност ефективно да ограничат разходите си за гориво. 

Устройствата показват във всеки момент, дали шофьорът пътува по определеният маршрут, или се възползва от транспортът за добавяне на допълнителни километри към предвидената отсечка. Модерните тракери за автомобил притежават вградени модули, реагиращи на отклоняване от зададената зона, известявайки чрез SMS до мобилно приложение. Броят локации определя и капацитетът на батерията.

Противовзломна защита и отличен навигатор 

Кражбата е инцидент, който никога няма да ви причини неудобства, ако изберете модерните проследяващи устройства за кола. При неправомерно отнемане на автомобил с монтиран GPS тракер, локацията му и дори скоростта на движение, се засичат непрестранно. Високофункционалните разработки от този тип осигуряват дори възможността за подслушване на разговор и дори стопиране на подаването на гориво, с което се спира и опитът за присвояване.

Тракерът е също и отличен навигатор. Той е полезен при шофиране в непознат район, тъй като е по-усъвършенстван вариант на съвременната автомобилна навигация. Високофункционалният проследяващ уред замества тази техника при сложни маневри и трасета с варираща надморска височина, като осигурява информация за шосейната география, която може да се възпроизведе на шофьора по телефон.

Защо да се спрете на нашите устройства за проследяване?

Нашите модели GPS за проследяване на кола са високофункционални, лесни за използване и евтини. Те се инсталират изключително бързо чрез устойчиви високо гаусови магнити и остават напълно незабележими за наблюдател. Огромното предимство на селекцията ни е присъствието на независими тракери, работещи чрез собствен източник на енергия – презареждамеи литиево-полимерни батерии с голям капацитет. За тях не е необходимо електрозахранване от автомобилната инсталация, и така те не черпят от жизненоважната енергия на акумулатора.

Предложенията ни се отличават и с друго предимство: уеб базирана онлайн платформа за проследяване в реално време. Известия се получават за всяко нерегламентирано движение. Те са изключителен помощник в случаи на кражба, заради дискретното си присъствие.

Освен проследяващо устройство за коли, магазинът ни предлага уреди и за тежкотоварни превозни средства. Те са универсални – синхронизирани към всички видове МПС и с вграден сензор за движение, с цел пестене на енергия. Уредите са с опция за подслушване в обхват от 5 метра. Тя информира координаторът на тракера за намеренията на крадците, и позволява предотвратяване на незаконните им действия.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ