Видеодомофони

Ред:
видео домофон на топ цена

Това е разделът, в който онлайн магазин Ontime ви предлага модерни видеодомофони на невероятно изгодни цени. Това са уреди от последно поколение, които ще ви дадат максимална сигурност и ще направят ежедневието ви много по-леко. Подбрали сме високотехнологични разработки, намиращи широко приложение в съвременния живот. Тяхното инсталиране и използване е по-лесно, отколкото подозирате.

Защо ви е нужно подобно устройство?

Както повечето технически средства, използвани от човека, и добре познатият от миналото домофон претърпя огромна трансформация. От просто средство за бърза аудиокомуникация в големите жилищни сгради, днес той се превърна в уред, осигуряващ огромно удобство и създаващ невероятно усещане за сигурност в един свят с неконтролируемо висока битова престъпност.

Съвременният видео домофон, предоставен от нас, ви поставя в по-изгодна позиция от хората, които по някаква причина не се ползват от предимствата на тази нова разработка. Модерният домофон с камера не е просто поредната джаджа, с която ще изпъкнем пред съседите и приятелите. Той има реални функции, насочени едновременно в посока – сигурност и комфорт.

Домофонът ви позволява да:

Виждате хората, стоящи на прага ви

Вече няма само да провеждате вербална комуникация с хората, осмелили се да позвънят на входната ви врата, а ще можете и да ги виждате ясно при всякакво осветление. Съвременният видеодомофон разполага с вградена видеокамера, с помощта на която можете не само да виждате лицата на своите посетители, но и да наблюдавате един широк периметър от входното пространство.

В зависимост от параметрите на използвания сензор, качественият видеодомофон, предлаган на малко по-високи цени в повечето магазини, ще ви позволи да виждате изображения с висока резолюция. Това е особено важно, защото ви позволява да прегледате от дистанция документи за самоличност и други средства за идентификация.

Ако се съмнявате в намеренията на стоящия пред вратата ви човек, винаги можете да поискате от него да се легитимира преди да му отворите и осъществите физически контакт. Тази функция на един кабелно свързан или безжичен видеодомофон допринася най-много за предотвратяването на нападения.

Наблюдавате периметъра пред входната си врата и управлявате заключващата система от дистанция

Благодарение на камерата, вградена във всички видео домофони, вие можете по всяко време да се информирате за ситуацията пред входната си врата. Според ъгъла на видимост на конкретния модел, имате възможност да наблюдавате един не малък периметър от външното пространство. В някои случаи видеодомофонът може да ви помогне да реагирате бързо при опит за кражба на личния ви автомобил.

Модерните видеодомофони, дори тези с по-ниска цена разполагат с опция за дистанционно управление на електромагнитните брави. Те, както и класическите им събратя позволяват на всеки собственик на апартамент в сградата да отваря на своите посетители без да напуска пределите на собствения си дом.

Тази функция е важна не само за възрастни и трудно подвижни хора, но и за всеки човек с натоварен график, който иска да си спести излишните усилия. Не само в големите жилищни сгради, но и в еднофамилните къщи, възможността за електронно управление на бравата е търсена опция. Всеки видеодомофон за къща с дистанционен контрол над входа е едно разумно решение.

Защо нашите продукти са идеалното предложение за вас?

Ако искате да закупите модерен и качествен видеодомофон на изгодна цена, то нашите предложения със сигурност ще ви допаднат. Постарали сме се да предложим най-достъпните съвременни разработки, способни да отговорят на нуждите и възможностите на колкото се може по-голям кръг потребители.

Чудесните ни видеодомофони разполагат с електронен LCD дисплей, самостоятелно захранване и всички компоненти, нужни за техния монтаж и използване. Безжичните ни модели са идеалното решение за хора с минимални технически познания и умения.

Вече не е необходимо да търсите техник, който да монтира новия ви видеодомофон wi-fi, защото свързването му към наличното захранване е напълно ненужно. Предимството на устройствата, работещи на батерии се състои и във възможността да работят ефективно при временно прекъсване на електричеството в сградата.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ