Видеодомофони

Ред:
Видеодомофони

Това е разделът, в който ви предлагаме модерни видеодомофони на невероятно изгодни цени. Това са уреди от последно поколение, които ще ви дадат максимална сигурност и ще направят ежедневието ви много по-леко. Подбрали сме високотехнологични разработки, които намират широко приложение в съвременния живот. Тяхното инсталиране и използване е по-лесно, отколкото подозирате.

Защо ви е нужен видеодомофон?

Както повечето технически средства, използвани от човека и добре познатият от миналото домофон претърпя огромна трансформация. От просто средство за бърза аудиокомуникация в големите жилищни сгради, днес той се превърна в уред, който осигурява огромно удобство и дава невероятно усещане за сигурност в един свят с неконтролируемо висока битова престъпност.

Високотехнологичните видеодомофони ви позволяват да:

Виждате хората, стоящи пред входната ви врата

Вече няма само да провеждате вербална комуникация с хората, осмелили се да позвънят на входната ви врата, а ще можете и да ги виждате ясно при всякакво осветление. Съвременните видеодомофони разполагат с вградена видеокамера, с помощта на която можете да виждате не само лицата на своите посетители, но и да наблюдавате един широк периметър от пространството пред входа.

В зависимост от параметрите на използвания сензор, видеодомофонът ще ви позволи да виждате изображение с висока резолюция. Това е особено важно, защото ви позволява да прегледате от дистанция документи за самоличност или други средства за идентификация. Ако се съмнявате в намеренията на стоящия пред вратата ви човек, винаги можете да поискате от него да се легитимира преди да му отворите и осъществите физически контакт. Тази функция на модерния видеодомофон допринася най-много за предотвратяването на нападения.

Да наблюдавате периметъра пред входната си врата

Благодарение на камерата, вградена в домофона, вие можете по всяко време да се информирате за ситуацията пред входната си врата. Според ъгъла на видимост при конкретния модел, имате възможност да наблюдавате един не малък периметър от външното пространство. В някои случаи видеодомофонът може да ви помогне да реагирате бързо при опит за кражба на личния ви автомобил.

Да управлявате заключващата система на входната врата от дистанция

Модерните решения при домофоните с камера разполагат с опция за дистанционно управление на електромагнитни брави. Те, както и класическите им събратя позволяват на всеки собственик на апартамент в сградата да отваря на своите посетители без да напуска пределите на собствения си дом. Тази функция е важна не само за възрастни и трудно подвижни хора, но и за всеки човек с натоварен график, който иска да си спести излишните усилия.

Защо нашите видеодомофони са чудесно предложение за вас?

Ако искате да закупите модерен и качествен видеодомофон на изгодна цена, то нашите предложения със сигурност ще ви допаднат. Постарали сме се да предложим най-достъпните съвременни разработки, които да отговорят на нуждите и възможностите на колкото се може по-голям кръг потребители.

Чудесните ни видеодомофони разполагат с електронен LCD дисплей, самостоятелно захранване и всички компоненти, нужни за техния монтаж и използване. Безжичните ни модели са идеалното решение за хора с минимални технически познания и умения. Вече не е необходимо да търсите техник, който да монтира устройството, защото свързването му към наличното захранване е напълно ненужно. Предимството на видеодомофоните, работещи на батерии се състои и във възможността да работят ефективно при временно прекъсване на електричеството в сградата.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ