0
0
.00
BGN

Торби за разделно пране и сушене Mesh Dryer bag

Модел: ST060

Наличност: В наличност

 


Торби за разделно пране и сушене Mesh Dryer bag – за да остане бельото невредимо!
 
Запазете фините дрехи и бельо, които толкова обожавате, невредими по време на пране и сушене! Mesh Dryer Bag гарантира, че деликатните тъкани няма да пострадат от високите обороти и температура в пералнята и сушилнята.
 
Сушилнята е опасно място за деликатни дрехи - високите обороти и високата температура увреждат фините тъкани на дрехите и бельото. Край на съсипаното бельо с новата чанта за пералня и сушилня!
 
Mesh Dryer Bag е идеална за сутиени, бельо, чорапи, бебешки продукти, маратонки, шапки и много други.
 
Mesh Dryer Bag е изработена от мека и трайнa полиестерна мрежа, с гъвкави еластични ленти в краищата. Просто напълнете чантата с деликатни продукти, увийте каишките около вратата на пералнята или сушилнята и това е. Чантата пази дрехите на безопасно разстояние от ремъците, подходяща e за всички модели перални и сушилни машини.
  •     Закрепва се за секунди, без помощни инструменти
  •     Мека, трайна, устойчива на високи обороти и температура
  •     Подходяща за всички модели перални и сушилни машини
  •     Перфектен за сутиени, бельо, трикотаж, бебешки продукти, маратонки, шапки и други
  •     Размер 35 x 25 см

Ако все още не сте осъзнали ползите от използването на торби за пране, то разбирането как те работят може би ще промени вашето решение. Mesh Dryer bag е супер практично приспособление на невероятно ниска цена. Струва си да се информирате относно начина на работа на торбите и различните начини за тяхното използване.Ще ви ги посочим в следващите редове.

Как работят?

Мрежестите торбички работят, като осигуряват защитен слой между продуктите, съдържащи се в тях, и останалата част от прането в пералнята. Често използвани за защита на фини материи и бельо, мрежестите чанти държат прането разделено по време на циклите на пране и сушене.

Тези уникални приспособления са направени от порест и издръжлив полиестерен мрежест материал, който позволява на водата и перилните препарати да преминават през него, като същевременно осигуряват бариера за други предмети. Ако не искате повече да губите банели на сутиени или чорапогащите ви да излизат скъсани след изпиране, това е един много удобен и сигурен вариант.

Чантичките за разделно машинно изпиране на деликатни изделия се срещат в множество варианти по отношение на размер и начин на затваряне. Mesh Dryer bag е с размери 35 х 25см, но на пазара можете да откриете както по-големи, така и по-малки модели. Големите са предназначени за отделяне на спортни обувки от текстил и текстилни чанти.

Полезна и удобна защита срещу повреждане на капризни изделия

Мрежестите торбички за пране имат една единствена задача – да предотвратят смесването на деликатни и по-груби изделия. Често в пералнята поставяме облекла, върху които има ципове, метални копчета и други декоративни функционални детайли от метал. По време на работа пералнята развива високи обороти, при които различните дрехи и бельо се смесват и оплитат.

Чантичката разделя ефективно изделията, които бихте желали да защитите, като ги държи от вътрешната страна на вратата на машината през целия цикъл на работа. Защитените предмети не участват в програмата центрофугиране, поради което е възможно да излизат по-мокри от останалите изделия. Когато е налична функция сушене, те ще подлежат на тази обработка.

Поради специфичното предназначение на практичната торба за пране, можете да я използвате също, за да предотвратите разместването на предмети в пералнята. Например, за поддържане на чорапи от един чифт заедно или за да предотвратите смесването на дрехите на различни хора.

Практичната чанта може да се използва и за за носене на предмети, които се нуждаят от аерацията - като спортни екипи и дрехи за фитнес. Ниската цена, която ви предлагаме, ви дава възможност да поръчате повече бройки от този артикул – вземете за себе си и за своите близки!

Вижте също: малка сушилня за дрехи

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти