0
0
.00
BGN

Универсални диоптрични очила Dial Vision

Модел: sv094

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Ако имате проблем със зрението и не виждате добре на близко или далеч, налага ви се да слагате очила по време на четене или гледане на телевизия, по време на пазаруване да сменяте очилата за далекогледство с тези за късогледство и да се бавите излишно предлагаме Ви регулируеми очила Dial Vision, които ще може да настройвате специално според нуждите си.

Как работят очилата?
Създадени са със лещи, всяка от които се състои от две поликарбонатни плочи, които чрез възможност за ръчно регулиране се плъзгат една срещу друга и така променят силата на лещата. Позволяват голям диапазон на корекция от +3 до -6f диоптъра за далекогледство и късогледство. Подходящи за мъже и жени. Поставяте ги и чрез специалните въртящи се копчета от двете страни на рамката можете да регулирате и променяте диоптъра, докато пасне на нуждите Ви.
Внимание: Внимавайте да е не пренавиете копчето за регулиране. Ако все пак това се случи, ще се освободи и ще трябва да се постави наново в първоначалното му състояние!

Предимства на очилата:

 • Подходящи за жени и мъже
 • Намаляват умората на очите
 • Коригиране на диоптъра по всяко време според нуждите Ви
 • Рамката е направена от устойчив материал
 • Гъвкави и нечупливи рамки, които пасват на всяко лице
 • Устойчивост на надраскване
 • Кристално и ясно виждане

Спецификации на очилата:

 • Модел: Dial Vision
 • Регулиране на диоптъра: +3 до -6
 • Материал: Пластмаса
 • Цвят на рамката: Черен
 • Бутони за регулиране на диоптъра
 • Регулируеми носови мостове
 • Състав на лещите: Всяка с 2 поликарбонатни, вълнообразни плочи

Комплектът включва:

 • 1 x Регулируеми очила Dial Vision
 • 1 x Калъфче

За близко, за далеч, за четене, астигматични – очилата, които лекарите изписват за коригиране на зрителни дефицити варират в много широк диапазон. Лошата новина е, че понякога се налага един и същ човек да използва два или три чифта за различни ситуации. Какво ще кажете, ако ви предложим универсални саморегулиращи се очила, с които винаги ще виждате перфектно? Dial Vision е отговорът на вашето търсене.

С какво са уникални?

Очилата Dial Vision са нещо напълно ново, което ще наложи изцяло нов подход в оптиката. Базирани на революционна технология, позволяваща индивидуално регулиране на лещите, така че да се настроят към нуждите на всеки отделен ползвател. Системата залага на специални лещи, направени от 2 поликарбонатни вълнообразни плочи. Посредством плъзгането им, радиусът на лещите се изменя, коригирайки конкретния дефицит.

Универсалните саморегулиращи се очила, по мнения на специалисти ще изместят стандартните методи за определяне на зрителните параметри на хората с проблеми със зрението. Всеки, който е посещавал кабинета на офталмолог заради влошени зрителни възможности знае, че процедурата е невинаги приятна. Поставянето на капки за разширение на зениците е един от най-неприятните аспекти на процедурата.

Този революционен продукт е уникален и с това, че нагаждането на лещите към моментните нужди става бързо и лесно по всяко време и навсякъде. Не е нужно да ги сваляте, а само да придвижите винтчетата фиксирани към рамката, докато постигнете най-висока яснота и детайлност на наблюдение.

Екстравагантният дизайн на универсалните очила с регулируем диоптър е само допълнителен плюс, който ще бъде още една причина да ги закупите и носите с удоволствие. Рамката е с конструкция, която подхожда на всеки овал на лицето. И дамите, и господата ще останат очаровани от начина, по който изглеждат с тях.

Причини да ги поръчате още сега

Причините да поръчате още сега чифт очила с регулируем диоптър, освен изгодните цени на всичките ни продукти, са много и различни за всеки потребител. Ще се опитаме да посочим едни от най-често изтъкваните аргументи в полза на тази иновативна разработка, за да ви уверим, че няма да сте първите, които са опитали нещо ново и коренно различно.

В случай че все още се колебаете дали да направите поръчка, е важно да знаете, че въпросното средство за зрителна корекция е плод на дългогодишно сътрудничество между учени и технически експерти. Ние ви предлагаме един от най-лесните начини да се докоснете до една изцяло нова технология, която тепърва ще навлиза масово в сферата на оптическата корекция.

Сред мотивите да се доверите на нашето предложение, можем да изтъкнем:

Спестявате си чакането пред лекарския кабинет

Ако натовареният ви график не ви позволява да посетите офталмологичен кабинет, където да определят параметрите на зрителните ви дефицити и изготвят подходящи очила, то саморегулиращите се универсални диоптрични очила dial vision се явяват единствената удачна алтернатива.

С тях спестявате както време, така и свързаните с прегледа неудобства. Ще избегнете разширяването на зениците, което обикновено е съпроводено с постоянен дискомфорт в продължение на 2-3дни. Цената също е от значение в този случай, защото очилата, назначени от квалифициран специалист (стъкла + рамка), както и самият преглед са свързани с не малък финансов разход.

Широк диапазон на корекция

Отдавна страдате от късогледство, а с натрупването на годинките осъзнавате, че и на близко разстояние не виждате добре. Четенето на по-дребен шрифт е напълно невъзможно, въпреки очилата за късогледство или контактните лещи. За радост вече има решение на този проблем, и то толкова достъпен и финансово изгоден, колкото не сте си представяли.

С революционните регулируеми очила можете да коригирате зрението си и в двете посоки, в зависимост от това какво ви е нужно в момента. Обхватът на корекция варира от +3 до -6f диоптъра за далекогледство и късогледство. Нужно е само да регулирате пречупването на поликарбонатните лещи посредством винтчетата от двете страни на рамката, и ще виждате идеално както наблизо, така и надалеч.

Здравина, в която си струва да инвестирате

Отново счупихте очилата си, въпреки че се стараете да ги предпазите от обичайните инциденти – изпускане, удар, надраскване на стъклата, загуба на някое от винтчетата на рамките. С нашите очила с регулируем диоптър за близо и далеч това не може да се случи. Рамката, както и стъклата са изработени от изключително здрави материали.

Рамките са гъвкави, и по тази причина практически нечупливи, а поликарбонатното стъкло притежава изключително висока устойчивост на надраскване. В същото време цената, на която ние ви предлагаме тези универсални диоптрични очила е символична. Едва ли е нужно да ви убеждаваме повече в техните предимства.

Лесна покупка от всяка точка на страната

Ако в региона, в който живеете няма добър специалист-офталмолог или пък оптика, онлайн магазин Ontime се явява един много удачен избор за коригиране на зрителни дефекти. Няма значение дали имате късогледство, далекогледство, астигматизъм или отслабено зрение само на едното око. Dial Vision ви позволяват да виждате ясно на всякаква дистанция.

Онлайн поръчката на уникалните регулируеми диоптрични очила е перфектна възможност да спестите време, нерви и пари. Предлагаме ги заедно с калъфче за удобно и безопасно съхранение. Доставките се извършват на адрес, посочен от купувача.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти