0
0
.00
BGN

Анатомична облегалка за стол и автомобилна седалка Lumbar Support

Модел: ST334

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Анатомична облегалка за стол и за автомобилна седалка Lumbar Support

  • При болки в кръста и гърба, дископатии, дискови хернии, гръбначни изкривявания, неправилно седене.
  • При продължителна работа в седнало положение или при шофиране.
  • Поставя гръбначният стълб в анатомично положение и освобождава напрежението от продължително седене и шофиране.
  • Възможност за лесно поставяне на автомобилна седалка, офис и обикновен стол.

Анатомичната облегалка е чудесен избор за вашето здраве и стойка. Тя е лека, удобна и лесно преносима. Поставянето на всякакъв стол е просто и лесно. Анатомичната облегалка задържа гръбначния стълб в положение, което освобождава натоварването в прешлените и дискалните пространства, чрез правилно разпределение на тежеста на тялото.

Благодарение на облегалката продължителното седене на работното място или пред компютъра не създава умора. В автомобил или автобус, особено при продължително пътуване, осигурява комфорт и удобство – кръстът не се изпотява и изчезва усещането за напрежение от продължителното седене и вибрациите. Анатомичната облегалка се препоръчва за хора с проблеми в кръста, неправилна стойка при седене и изпотяване на гърба. 

Тя е чудесно средство за профилактика на гръбначния стълб. При наличието на заболяване тя подпомага терапевтичните мерки и усилва ефекта на лечението.

Анатомичната облегалка е важно приспособление за вашите деца, седящи неправилно и изгърбено на стол. Тя задържа правилната стойка с изправен гръб - основна причина за гръбначните изкривявания. До 70 % от случаите на костно ставни заболявания са свързани с неправилното телодържане при седене. А работата и ежедневието все повече ни поставят седящи....

В допълнение, при шофиране през лятото мрежестият материал осигурява вентилиране и равномерно охлаждане на гърба; вече няма да слезете от колата със залепена за гърба риза !

Защо правилната стойка е толкова важна?

Седейки или стоейки, ние дори не осъзнаваме, че тялото ни е приведено напред, докато не усетим силна болка и изтръпване в областта от раменете до кръста. За жалост този симптом рядко е само временно състояние. Обикновено е сигнал за изместване или херниране на междупрешленните дискове. Ако болката в гърба е чест спътник в живота ви, то нашата ортопедична облегалка за стол може много да ви помогне.

Правилната стойка е от огромно значение не само за доброто състояние на гръбначно-костната система, но и за здравето на вътрешните ни органи. Всяко по-продължително привеждане води до притискане на органите в гръдната и коремната кухини. Често причината за проблеми с хранопровода, стомаха, черния дроб, сърцето и червата са именно гръбначните изкривявания.

Ако се замислим, ще осъзнаем, че приведена позиция заемаме предимно, когато седим, независимо дали докато работим на компютъра, храним се или пътуваме. Колкото по-дълго го правим, толкова по-сериозно увреждаме скелета и органите си с най-важна функция. И понеже го правим неволно, е изключително важно да имаме постоянен коректив под формата на тази коригираща облегалка за стол.

Приложение

Предвид удобния дизайн, лекотата на поставяне и ниското тегло на анатомичната облегалка, нейното използване е практически неограничено. Тя се фиксира лесно към облегалките на всички столове, включително работни и трапезни такива. Монтирането става посредством еластични ленти, които позволяват лесно позициониране в удобна височина спрямо ръст и телосложение.

Можете да използвате тази анатомична облегалка за стол в офиса, у дома, буквално навсякъде, където сте принудени да седите продължително време. Достъпната ѝ цена ви дава възможност да осигурите правилна стойка и на децата си. Тийнейджърите имат най-голяма нужда от корекция. За тях приведеният гръб е нормалната позиция на тялото.

Болките и схващанията в гръбначния стълб често възникват и вследствие на продължително шофиране или пътуване. Дългият път ни отнема възможността периодично да се протягаме, да се изправяме и да се раздвижим. Колкото и комфортни да са проектирани седалките в купетата на съвременните автомобили, регулирането на облегалката към правилна позиция на гърба обикновено е невъзможно.

Продуктът може да бъде и универсална облегалка за кола, която да предотврати изкривяването на гръбнака по време на дълги пътувания. Прикрепя се към облегалката на автомобилната седалка на същия принцип и по същия начин може да се регулира така, че да следва точно извивките на гърба.

Елиминира не само болките, но и изпотяването

Облегалката е не просто чудесно ортопедично приспособление – тя е средството, с което ще си осигурите максимален комфорт. Изпотяването вследствие продължителен контакт на гърба с тапицирани облегалки е типично летен проблем, от който страдат и жени, и мъже.

Благодарение на мрежестата ѝ конструкция, облегалката за правилна стойка подпомага свободната циркулация на въздух.Понякога именно за да избегнем залепването на дрехите към тялото сме принудени да седим дълго в приведено положение, а това води до риск от временни и трайни проблеми, свързани с костната система и вътрешните органи.

Подарете си комфорт, подарете си здраве. И то не само на себе си, а на всичките си близки хора. Вземете не една, а колкото е нужно облегалки за стол Lumbar Support. Предвид изключително ниската цена, това удоволствие няма да ви коства сериозни финансови загуби.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти