0
0
.00
BGN

Пееща и танцуваща коледна шапка

Модел: sv384

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Искате ли да бъдете уникални и много забавни на предстоящите коледни празници? Значи нашето предложение е точно за вас. Предлагаме ви една много весела коледна шапка. Какво й е толкова веселото ли? Тя пее и танцува! Да, танцува. Нужно е само да сложите батериите и да я включите, ще бъдете изненадани от енергичните поклащания на помпона и веселата музика, която ще се чува от нея.

Гарантирано ще привлечете внимание и ще забавлявате околните. Освен за себе си, можете да вземете шапката и за подарък. Тя е произведена от висококачествена материя в типичните цветове за Коледа червен и бял. Механизмът, който пуска песничките и кара шапката да се движи е скрит в нея и не се вижда. Разполага със специален отвор, през който да сложите батериите и да я включите.

Ползи и предимства на продукта:

  • Атрактивна и много забавна
  • Подходяща за подарък
  • След включване започва да танцува
  • Пуска весели коледни песни
  • Съдържа елемента на изненада
  • Захранва се с батерии (купуват се допълнително)
  • Висококачествена материя

Коледната украса винаги е съпроводена с усещане за празнична атмосфера и уют. Самата подготовка за празника е източник на невероятни положителни емоции и възможност да разгърнем въображението си при създаването на коледна обстановка във важните за нас пространства. Маркетинговите стратегии на пазара прилагат изключително разнообразни похвати за печалба от един от най-популярните празници, а един от най-утвърдените начини за това е предлагането на огромен асортимент от декоративни продукти с различно приложение. Коледните облекла и аксесоари са едни от интересните продукти, които присъстват на пазара в продължение на дълги години,  и още в началото на празничния месец, магазините започват да предлагат огромно разнообразие от тях.

Изключително голям брой търговски обекти, увеселителни заведения и ресторанти вече осигуряват на служителите си специална коледна шапка, която допълва празничната атмосфера във всеки обект и създава у посетителите ведро настроение и усещане за домашен уют. Във виртуалната мрежа вече съществуват значителен брой сайтове за покупка на коледна украса, които са специално предназначени за клиенти с по- ангажиран график. Всеки от тях разполага  атрактивни коледни шапки онлайн, а каталогът на магазин Онтайм представя изключително оригинален вариант на стандартната коледна шапка. 

Всички любители на коледната атмосфера и особено децата ще останат очаровани от нашата музикална коледна шапка с разнообразни функции. Изработена от висококачествени текстилни материали, класическата на вид коледна шапка в бяло и червено е подходяща за всяко семейно тържество, а включването й ще ви впечатли с доста неочаквана и оригинална изненада. Продуктът е проектиран със специален вътрешен механизъм, след включването на който започва звучене на приятни коледни мелодии. Музикалният репертоар на празничната шапка е допълнен и с невероятно забавни и оригинални танцови движения на помпона й, в такт със звучащата музика.

Независимо, дали ще използвате тази пееща и танцуваща коледна шапка в класическото й предназначение, или просто ще я използвате като декоративен орнамент за интериора, присъствието й със сигурност ще впечатли и развесели присъстващите в помещението. Продуктът се зарежда с помощта на батерии, които се поставят в специално отделение на шапката, и не присъстват в комплекта на онлайн магазина ни. 

Оригиналната пееща коледна шапка може да е закачлив подарък за близък човек, или прекрасна изненада за децата ви. Продуктът е изключително подходящ за празнични тържества в училища или детски градини- организирайте специална постановка, и вземете страхотната шапка с танцуващ помпон, с която ще предизвикате страхотен интерес у всички малчугани. Магазинът ни предлага забавната коледна шапка на изключително изгодна цена и ще съжалявате, ако не я превърнете в част от коледната си украса.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти

Детски пистолет с гел топчета AK47

55.00 лв.
Детски пистолет с гел топчета AK47

Бебешка кошара Грего

500.00 лв.
Бебешка кошара Грего