Пъзел с дървени фигури на животни

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
  • Код на продукта: sz0701
    Наличност: В наличност

  • В наличност Стара цена: 29.00лв.

    Нова цена: 19.00лв.
Кол-во: +
-


Гледайте въображението на вашето дете да оживее: Комплектът съдържа 36 дървени парчета и 36 карти с шарки, включително животни, превозни средства и т.н. , разпознаване на цвят и форма, координация око-ръка и решаване на проблеми!
Направете обучението забавно: Чувстват ли се децата ви отегчени, когато рисуват по традиционния начин? Нека опитаме това, това ще предизвика интереса им, ще стимулира креативността им и развитието на фини двигателни умения, докато те се научат да сортират дървените парчета по форма и цвят и да правят модели.
Поддържа децата тихи и ангажирани по добър начин: нетърпеливи да дадете на детето си почивка да играе глупави игри на таблет или да гледа видеоклипове по телевизията? Подарете им тази играчка, която ще ги радва и забавлява с часове, докато вие имате часове на спокойствие и тишина, за да правите каквото трябва.
Играйте заедно с децата си: 36-те карти с форми могат да се използват като флаш картички с „прицелни думи“, можете да направите играта с флаш карти с детето си или просто да изберете една карта на случаен принцип и да им позволите да изграждат това, което е показано в модела. Ще прекарате чудесно с детето си и двамата ще се сближите.
Направете страхотен подарък: Децата ще харесат този пъзел и ще ви обичат заради него. Той е нетоксичен и добре изработен. Перфектен за малки деца и деца в предучилищна възраст на възраст 3+;
  • Материал: Дървен
  • Размер: 17 х 12 х 3см
  • стил: A
Съдържание на пакета:
36 х Дървени фигурки с различна форма
50 х Карти

Вижте още:

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Пъзел с дървени фигури на животни

Доставка с

Цена 19.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.