ᐉ Таблет за рисуване за деца LCD 8.5'' на топ цена - Онтайм

Таблет за рисуване за деца LCD 8.5''

Гласове: 83 Рейтинг: 2.7
  • Код на продукта: sy746
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 19.00лв.
Кол-во: +
-


С помощта на LCD таблета за писане и рисуване, децата могат свободно да изразяват естествените си инстинкти, да се наслаждават на рисуването, да преброяват числата, да изписват думи по всяко време и на всяко място, без да създават каша на земята или стените.

Повърхността на таблета за писане създава линии с различна дебелина, в зависимост от това колко силно натискате, както при писането на хартия с писалка или молив!

8. 5-инчовият размер на чертожната дъска го превръщат във верен спътник за вашето дете при всяко едно пътуване или разходка. Таблетът за писане е направена от безвредни материали, безопасен за училищна употреба и навсякъде из къщата, офиса или колата.

Той е като лист хартия, който не може да се използва! Таблетът за рисуване е вграден в запечатана батерия (сменяема), която може да работи дълго време с десетки хиляди изтривания! LCD екран без радиация и отблясъци, щадящ очите, безопасен и удобен, дори при продължително използване.

Захранване: 1 х батерия CR1220

Позволете на децата си да разгърнат творческия си потенциал, като им подарите страхотния 8.5-инчов таблет за рисуване. С много изгодна цена и невероятни функции, той ви спестява средствата за блокчета, флумастери, моливи и боички. Таблетът е подходящ за деца от 3 до 10 годишна възраст.

Иновативно училищно помагало

Таблетът не е просто средство за забавление, макар да има пълната способност да прави усвояването на учебния материал наистина забавно занимание. Коригирането на криви линии и погрешни отговори на задачите върху класическия бял лист е почти невъзможно. Цялата пригледност на домашните занимания се губи при всеки опит за заличаване на грешките.

На LCD екрана на нашия таблет за рисуване за деца линиите могат да бъдат с различна дебелина, в зависимост колко силно притискате маркера върху работната повърхност. Ежедневните занимания с това чудесно електронно помагало ще погнат да детето ви да се научи да контролира ръката си и да изписва красиви цифри и букви.

Таблетът е подходящ не само за децата, но и за цялото семейство. Върху него можете да си оставяте бележки, да давате инструкции на малчуганите какво трябва да свършат, докато вие сте на работа. Той е също чудесно място, на което можете да записвате списъка си с покупки. Една превъзходна идея е да помолите детето си да го изпише върху таблета под ваша диктовка.

Екологично съобразно и напълно безопасно решение

Имате ли представа колко много листи хартия унищожават децата, докато рисуват, пишат или просто си драскат? А знаете ли колко дървета са изсечени, за да може детето ви да практикува тези занимания? Наясно ли сте, че с изсичането на горите, ние обричаме не само децата си, но и планетата, на която живеем на гибел?

Детският таблет за рисуване ви помага да пестите хартия, а по този начин да спасите стотици хиляди дървета, спасявайки в крайна сметка планетата Земя. Не само околната среда, но и домът ви ще бъде по-чисто и приятно за живеене място. С тази страхотна джаджа ще сложите край на разпилените навсякъде хартиени листа.

Не се поддавайте на внушението, че електронните приспособления са нещо много по-лошо от класическите начини за писане и създаване на рисунки. Екранът на таблета не генерира радиация и светлинни отблясъци, които биха могли да увредят зрението на любимото ви същество. Това е едно абсолютно безопасно помагало, което може би съвсем скоро ще влезе в класните стаи.

8-инчовият таблет за деца е на изключително ниска цена. Стойността му се равнява на няколко тетрадки и блокчета, които бързо изчерпват полезния си капацитет. Това уникално устройство обаче има много дълъг работен живот. В корпуса му е вградена сменяема батерия тип CR1220, осигуряваща десетки хиляди цикъла на писане и изтриване.

Нашият LCD таблет за рисуване е на символична цена, за да могат колкото се може повече родители да осигурят възможност за творчество и забавление на своите потомци. Цената ви позволява да поръчате без да чакате специален повод. Това е устройство, което можете да купите просто ей така. Защото обичате детето си и искате най-доброто за него, включително светът, в който то ще живее да бъде приятно място, изпълнено с многовековни гори.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ