Таблет за рисуване LCD 8.5''

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy746
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 19.00лв.
Кол-во: +
-
С помощта на LCD таблета за писане и рисуване, децата могат свободно да изразяват естествените си инстинкти, да се наслаждават на рисуването, да преброяват числата, да изписват думи по всяко време и на всяко място, без да създават каша на земята или стените.

Повърхността на таблета за писане създава линии с различна дебелина, в зависимост от това колко силно натискате, както при писането на хартия с писалка или молив!

8. 5-инчовият размер на чертожната дъска го превръщат във верен спътник за вашето дете при всяко едно пътуване или разходка. Таблетът за писане е направена от безвредни материали, безопасен за училищна употреба и навсякъде из къщата, офиса или колата.

Той е като лист хартия, който не може да се използва! Таблетът за рисуване е вграден в запечатана батерия (сменяема), която може да работи дълго време с десетки хиляди изтривания! LCD екран без радиация и отблясъци, щадящ очите, безопасен и удобен, дори при продължително използване.

Лесна поръчка

Таблет за рисуване LCD 8.5'' × 1 бг.

Цена: 19.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ