0
0
.00
BGN

Покривало за диван, двуместен или триместен

Опции

Модел: sv420

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Мебелите вкъщи са, за да се ползват, но често се случва скоро след купуването им вече да имат петна, захабени места и дори скъсани части. А когато се намесят и домашните любимци, положението става много неприятно. Ако искате да запазите своя диван нов за по-дълго време, без да се лишавате от неговото удобство, това предложение е точно за вас.

Протектор за диван се поставя лесно и стабилно. Той е произведен от висококачествена и комфортна материя с две лица кафяв и бял цвят. Забравете за найлоните и постелките, които се смъкват.

Произведен е от синтетичен микрофибър, предлагайки издръжливост и протекция, както и удобство през всеки сезон. Не се събира или смъква, може да се ползва върху всеки диван и се вписва в интериора на всеки дом. Предпазва дивана от цапане сокове, кафе, храни, трохи, косми от домашните любимци, износване на дамаската, скъсване на шевовете и т.н. неща, които често се случват. Почиства се изключително лесно просто изперете в пералнята и готово.

Ползи и предимства:

  • Висококачествена материя
  • Предпазва дивана
  • Лесно поставяне и стабилност
  • Две лица
  • Почистване в пералня

Характеристики:

  • Материя синтетика
  • Две лица
  • Цвят бял/кафяв
  • Два налични размере
  • Подлакътници: 56 х 46 см

Меката мебел е красиво и представително обзавеждане. Тя е елегантна, солидна, създава ярко първо впечатление, и не можем да си представим липсата й в дневната. Съвременните производители представят невероятно разнообразни варианти на такава мебел, сред които се открояват ъгловите и модулни модели. Те съчетават достатъчно пространство за почивка и високофункционални механизми за пълен релакс на тялото и духът. 

Защита за тапицерия 

Красотата на този тип обзавеждане е продукт на тапицерията му. Обикновено, тя е уязвима на различни фактори като влажен въздух, тютюневи изпарения, зацапване, изтъркване на текстурата, избледняване след излагане на UV лъчи и др. Поддръжката й е от основно значение за визията и дори за експлоатацията й. 

Почистването – обезпрашаване и изпиране с подходящ препарат, е първата стъпка към съхранението й. Модерният пазар обаче предлага още няколко решения на проблемът, сред от които са ефектните и практични покривала за дивани и фотьойли. Те са изключително практичен избор, който може да бъде също толкова ефектен и подчертаващ интериора, както и фабричната дамаска. 

Магазин Онтайм предлага стилно двулицево покривало за тапицерия от висококачествена синтетична материя, което прилепва като “втора кожа“. То е много полезен аксесоар, който се поставя при нужда, но може и да се превърне в постоянно “облекло” за мекото обзавеждане. Независимо от приложението му, покупката е препоръчителна за всеки хол, кухня и трапезария, особено ако отглеждате домашни любимци. 

Диванът и фотьойлът – любимите мебели на холът 

Диваните и фотьойлите са предпочитани за холът и дневната като самостоятелни мебели, но се срещат често и в комплект, понеже конструкциите им си остават най-подходящите концептуални решения за това помещение. Правилната поддръжка и съхранение са различни за всяка материя, и изискват професионален съвет относно най-подходящите почистващи разтвори и уреди. 

Диванът се среща в много разновидности, но преди модулните модели, класическата двуместна и триместна мебел е все още предпочитана като дизайн и цена. Независимо от дамаската – фабричен текстил, фин плат или кожа, поставянето на протектор за диван подпомага съхраняването й, особено ако в дома има и домашни любимци. Козината полепва по повърхността и често се отстранява трудно дори и с прахосмукачка. 

Поставянето на модерните протектори за дивани запазва тапицерията в отличен вид. Всички зацапвания от храна, напитки, грим, флумастери, бои и други продукти остават върху протекторът. Той защитава чудесно и самата материя от износване, изтъркване и разпаряне на шевовете. Прекрасно решение за домашен интериор, модерното покривало за мека мебел в селекцията е с достатъчно ефектен вид, за да присъства и в офис интериор. То е с размери 1.7 х 1.36м., и открива приложение и като протектор за фотьойл. 

Микрофибърна материя в два цвята 

Комфортната покривка за диван е подходяща не само за съхранение, но и за скриване на захабени, обезцветени и износени участъци по текстурата. Вместо претапициране, с двулицевият протектор, старата мебел изглежда изключително ефектна. Продуктът има релефна текстура в бяла и кафява разцветка, която можете да избирате според настроението си. 

Микрофибърът е синтетичен материал. Текстурата му е съчетание от голям брой гъсто разположени влакна, обикновено от полиамид или полиестер. В резултат, получената материя се отличава с издръжливост, немачкаемост, устойчивост на опън и топлина, както и хидрофобни свойства – влагата се изпарява изключително бързо. 

Покривала за тапицирани мебели от този плат са прекрасен избор за защита на фина тъкан. Материята се замърсява бавно и се почиства изключително лесно – просто я завъртете в пералнята!. Рисковете от намокряне на тапицерията не съществуват – дори обширни намокрени участъци изсъхват за броени минути. Комфортът на тази покупка е придружен и от цена, изключително достъпна за всеки потребител.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти