Геймърска мишка 6D USB Gaming mouse с подсветка

Гласове: 7 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: st730
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-

Потопете се в света на игрите и геймър манията.Представяме Ви тази надеждна и удобна геймърска мишка с уникален дизайн! Освен безброй функционалности, които ще изброя малко по-надолу, тази мишка има всичко, което един уважаваш себе си геймър може да пожелае. Много удобна форма и красив дизайн с подсветка, която може да се променя в различни цветове ще Ви накара да се наслаждавате на всяка игра. Мишката е лека и създадена специално да пасне идеално на ръката, благодарение на ергономичния си дизайн.

Висока чувствителност и множество бутони

Има 6 бутона, които са програмируеми според желаната игра. Използва съвременна оптична технология, която не зависи от повърхността, а работи благодарение на специален сензор, който улавя последователни изображения от повърхността. Тази способност на мишката се определя с Frame per second. 6D USB Gaming mouse e с 3500 фреймове в секунда.

От огромно значение за феновете на виртуалния свят е чувствителността на мишката или така наречения DPI(Dots per inch). Колкото по-висока е стойността на DPI, толкова по-лесно мишката открива и реагира на малки движения. Например при игра , в която има стрелба в малки цели, високите стойности на чувствителност може да са от полза, защото позволяват плавни движения. В друга ситуация, когато не се налага да се приближава целта, максимално високата стойност може да се окаже прекалена. Тази мишка има функцията бързо и лесно да променяте чувствителността си, когато Вие прецените. Настройката в движение позволява вариране между 800/1600/2400/3200 DPI.

Характеристики на продукта

  • Мишката поддържа USB 3.0/2.0/1.0 интерфейс
  • Дължина на кабела: 1,5 метра
  • Размери: 120x73x39mm (L/W/H)
  • Тегло: 108 грама.
  • Системни изисквания: Windows 98/2000/ME/XP/Vista/Win 7/8/10 32/ 64bits
С нейните Optical Hybrid LED Illuminate технология, максимално ускорение: 28g, скорост: 30 инча в секунда и DPI достигащ до 3200 ще можете спокойно да се наслаждавате на любимите си игри.

Вижте още: мишка за лаптоп цена

Виж още
Направи бърза поръчка

Геймърска мишка 6D USB Gaming mouse с подсветка × 1 бр.

След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 29.00лв.