ᐉ Bluetooth тонколона Panasonic SC-UA30E-K, DJ ефекти, 300W на топ цена - Онтайм

Bluetooth тонколона Panasonic SC-UA30E-K, DJ ефекти, 300W

Гласове: 29 Рейтинг: 4.2
  • Код на продукта: sz0403
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 349.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 34.05 лв.

12 x 34.05 лв.Мощна аудио система Panasonic SC-UA30E-K, която ще превърне вашето парти в незабравимо изживяване
Kристално чист звук и много мощ
Приложение MAX Juke
Караоке с 2 жака за микрофон
Цялостно караоке
UA30 ви позволява да се наслаждавате на караоке у дома с не само един, но два жака за микрофон, за да може да включвате два микрофона и да пеете дуети с приятели. Предвидени са различни функции, които правят пеенето по-лесно като Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control, и Mic EQ. А Функцията Echo произвежда страхотни ефекти при пеене с караоке.
* Tempo Control може да се използва с USB.
• Караоке функцията може да се използва с всички източници на звук.
Дистанционно управление: Да
USB: Да
Тунер: FM
Запаметяване на 30 станции
Обща мощност, W (RMS): 300
Поддържани формати: MP3
Други: NFC;BLUETOOTH;AUDIO AUX Вход; Вход за микрофон; DJ ефекти
​Тегло 10 кг.
Черен цвят
Гаранционен срок: 24 месеца

Мощен бас, който ще разтърси земята под краката ви

Bluetooth колоната Panasonic SC-UA30E-K е компактна, лесно преносима, мултифункционална аудио система. Днес вече не са ви нужни многокомпонентни системи за озвучаване, за да организирате страхотно парти с много приятели. Всъщност домашната ви уредба не може да се доближи по качество на звука с тонколоната, представена тук.

AIRQUAKE BASS – разтърсващият бас ще накара сърцето ви да тупти в ритъма на музиката. Здравите баси и резонансът, които всяко парти изисква, са допълнително подсилени от уникалната система Bass Reflex System. Уникалната портова технология изтласква звуците напред, без да се губи резонанса на звука, генериран зад басовия модул. Това значително усилва басите, за да произведе изключително мощен звук.

Структура на AIRQUAKE BASS

Осигурявайки два порта, тази уникална структура изтласква въздушното налягане напред, без да му позволява да изтече. Това усилва басовия звук на тонколоната Panasonic SC UA30E до ниво, което може физически да се усети. Той е най-ефективен в диапазона 50-60Hz.

Dual Drive системата осигурява мощна основа за басовия мощен саунд. TMAX20 разполага с двойна гласова бобина, заедно със системата Dual Drive, която извежда мощността от два усилвателя за задвижване на един нискочестотен говорител, което произвежда изключително мощен звук.

Купонът може да се проведе навсякъде

Power One-box Panasonic SC-UA30E използва Exo-Frame Design. Обгръщайки устройството в здрава вълнообразна рамка, той го прави достатъчно твърд, за да побере мощния TMAX звук. Колоната разполага със синя подсветка в корпуса на високоговорителя, която се синхронизира с музиката, за да подобри всяко пространство и създаде нужната парти атмосфера.

Компактното тяло, оборудвано с вградени дръжки, е съвместимо с power bank зареждане, което ви дава по-голяма свобода да организирате своите партита навсякъде – на плажа, на двора на вилата, в неелектрифицирани помещения и т.н. Използвайте Power Bank с изходна мощност 2 A или по-висока, 5 V, производителност на звука: по-малко от 50% от AC работа.

Караоке партитата – начин да покажете таланта си

Можем спокойно да приемем тази тонколона за караоке модел, при това по-добър от болшинството Bluetooth колони, предлагани на пазара. Моделът SC-UA30E-K на Панасоник е снабден с два аудио жака, в които имате възможност да включите два микрофона. Дуетните ви изпълнения със семейство и приятели ще бъдат събитие, за което ще се говори дълго.

Различни функции улесняват пеенето, сред които: Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control и Mic EQ. Функцията Echo също произвежда страхотни певчески ефекти на KARAOKE. Сега наистина можете да създавате собствена музика с високотехнологични звукови ефекти. Tempo Control може да се използва със CD и USB.

Бъдете центъра на своите партита!

Ако не искате ролята ви да се ограничава до най-обикновен домакин и озвучител на вашите купони, с тонколоната можете да влезете дори в ролята на диджей. Приложението Panasonic MAX Juke ще изведе вашето парти на следващото ниво. Това е лесно за използване приложение, което се свързва чрез безжичната технология Bluetooth.

То идва с функции за разширяване на възможностите на вашата аудио система Panasonic SC UA30E K, и подобряване на вашето цялостно преживяване. Аудио системата е с вграден FM тунер и възможност за запаметяване на до 30 радиостанции, а функциите подлежат на дистанционно управление Поканете приятелите си и купонясайте както никога досега!БЪРЗО ПОВИКВАНЕ