0
0
.00
BGN

Колело стоманена рамка, лята капла 26"

Модел: sy676

Наличност: В наличност

 


699
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Колело стоманена рамка, лята капла 26" - 1 бр. Общо: 699лв.

Велосипед с лята капла 26"

  • 24 скорости палцови
  • Ляти рога
  • Балонни гуми
  • Дискови спирачки
  • Стоманена рамка с размер L

Налични цветове:

  • Черно с червено
  • Черно със синьо
  • Черно със зелено

Фирма VOKAT и онлайн магазин Ontime, ви представят един специален представител на спортните велосипеди с ляти капли. Това е един изключително компактен и високопроходим модел, с който ще изпитвате еднакво удоволствие, когато карате по градските булеварди и велоалеи или покорявате оф-роуд трасета.

Уникални характеристики

Основна особеност на модела е, че това е преди всичко велосипед с ляти капли. Аеро каплите придават допълнителна естетическа стойност на колелото. Където и да карате, каквото и каране да практикувате, с този атрактивен байк, няма да останете незабелязани. Принос за здравината има и алуминиевата рамка, която съчетава устойчивост на големи натоварвания и лекота.

Колелото е унисекс модел, подходящ за мъже и жени, почитатели на градското и планинско колоездене. При нас то се предлага в два варианта – със сини и червени декоративни детайли, така че представителите на двата пола могат да заложат на класическия стил при мъжките и женски байкове.

Специфична за това колело с ляти капли е широчината на гумите. Тук тя е 26 цола, чиято широчина ги прави по-безопасни и устойчиви върху хлъзгави и неравни терени. За да сте напълно сигурни в своята безопасност, независимо дали катерите или се спускате по стръмни склонове, моделът е оборудван с предни и задни дискови спирачки.

На разположение имате цели 24 предавки, избираеми посредством палцови команди. Уникалният GEARSHIFT позволява плавна смяна на скоростите при изкачване и всяка смяна на терена. Като цяло това е супер здрав и маневрен велосипед с ляти капли, на много изгодна цена, който гарантира максимално удоволствие от колоезденето и пълна безопасност дори в екстремни условия.

Моделът е със скоростна система SHIMANO EF 500 и тип на кормилото SHIMANO MF-TZ21. Същевременно велосипедът е изключително компактен и маневрен, което ви позволява да го събирате лесно в багажника на автомобила си, да влизате с него в градския транспорт и да го прибирате в предверието на жилището си.

За производителя

TIANJIN VOKAT BICYCLE CO., LTD. е компания със седалище в град Тиендзин, Китай. TianJin е известен и също се счита за основа и люлка за производството и развитието на класически и електрически велосипеди в Китай. VOKAT BICYCLE е установен в този фантастичен град с проспериращо и блестящо местоположение.

Локацията на компанията е в близост до индустриалния парк Wangqingtuo, който е най-голямата производствена вело база в Тиендзин, на 35 км от международното летище TianJin и на 60 км от пристанището на Тиандзин Синганг. VOCAT BICYCLE е голям професионален производствен консорциум , чиято база заема над 66000 квадратни метра, интегрирайки разработката и производството на различни модели и класове велосипеди, включително електрически.

Компанията е създадена през 2003 г. и днес има над 100 квалифицирани работници и близо 20 старши инженери и опитни мениджъри, отговарящи за проектирането, научноизследователската и развойна дейност, контрола на качеството и производството. Междувременно фокусът на марката е върху непрекъснатото подобряване на качеството, чрез въвеждане на усъвършенстван метод на управление.

Нашият магазин е един от малкото в страната, предлагащи колела с ляти капли на достъпна за редовия потребител цена. За да не се налага да спестявате дълго за мечтания байк, ние ви даваме възможност да закупите велосипеда още сега на разсрочено плащане.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти