ᐉ Велосипед 27.5 цола на топ цена - Онтайм

Велосипед 27.5 цола

Гласове: 189 Рейтинг: 2.5
 • Код на продукта: sy696
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 381.00лв.
Възможни варианти
* Цвят:
Зелен Червен

Рамка:
Стоманена

Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 37.15 лв.

12 x 37.15 лв.Характеристики:
 • Стоманена рамка
 • 24 скорости,палцови рога
 • Дискови спирачки Шимано
 • Предна амортисьорна вилка 50 см
 • Балонна гума

Пазарът вече предлага богат избор от велосипеди 27.5 цола. В това отношение нашият онлайн магазин също не прави изключение, като идеята ни е да ви предложим прекрасни продукти с отлично съотношение между качество и цена. С голям диаметър на гумите, този модел ви гарантира удобно колоездене в градска среда и по черни пътища.

Защо са отлично решение за всеки велосипедист?

27.5” – са най-младата категория колела. Те заемат златната среда между 26 и 29-инчовите модели. Отчасти притежаващи предимствата на 29-инчовите си събратя, но без да променят драстично геометрията на велосипеда. Някои ключови предимства ги правят подходящи за всеки веломаниак, като сред тях можем да посочим:

 • По-добра скорост на изкачване и задържане от 26-цоловите модели;
 • Притежават достатъчна твърдост;
 • Поради високата им популярност, резервни части и други компоненти могат да се намерят почти навсякъде.

Както всяко нещо, и модерният днес велосипед 27.5 има известни недостатъци, на които си заслужава да обърнем внимание. Твърдостта им при ускорение е по-малка в сравнение с тази на 26-цоловите байкове, а освен това са с по-малка маневреност. Фактът, че не са особено евтини е сред основните минуси, изтъквани от колоездачите.

И докато велосипедите с 26-инча диаметър на гумата са подходящи за всички видове каране и са особено полезни там, където е нужно максимално ефективно потегляне, то 29-инчовите са отлично пригодими на терени, изискващи по-висока скорост и добро плъзгане.

Колелата с диаметър на гумата 27.5 цола държат златната среда, вземайки от единия твърдостта и маневреността, а от другия отличното преминаване през неравности, с което спечелиха огромен брой фенове за кратко време.

Не можем да не изтъкнем също, че това е висококачествен велосипед с алуминиева рамка. Материалът, от който е изработена рамката на велосипеда има значение за неговите качества. Освен на цената, материалът на конструкцията влияе и на други характеристики на колелото – как се управлява, амортизира, абсорбира неравности и не на последно място – как изглежда.

Велосипедите в по-голямата си част са произведени от стомана и алуминий, докато карбонът и титанът са по-рядко срещани метали. Рамката е един от най-важните и най-големи елементи на колелата и именно тя влияе най-много на скоростта и удоволствието от карането. Конкретният модел притежава всички характеристики, на които байкърите държат изключително много.

При производството на велосипедни рамки алуминият не се използва в чист вид, тъй като е твърде мек. Поради тази причина се използват сплави с цинк, мед, магнезий, манган и други. Основното предимство на алуминиевите рамки е теглото. За колело с алуминиева рамка е по-лесно да набере скорост и да изкачи хълм, защото ефективността на енергийния трансфер от краката към педалите е по-висока.

Ако обаче спрете да въртите педалите, велосипедът веднага ще започне да спира (моментът на инерция при стоманените рамки е по-добър). Донякъде ще трябва да свикнете с този тип велосипеди, ако до момента сте карали модел от стомана, тъй като те са много по-здрави и се справят по различен начин на пътя.

Това уникално колело 27.5 цола има цели 24 скорости, сменяеми посредством палцови рога. За плавното и категорично спиране дори под наклон, се грижат висококачествени дискови спирачки Шимано. Гумите на модела са тип балон.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ