Велосипед Харлей Чопър 20 цола

Гласове: 4 Рейтинг: 3.8
  • Код на продукта: sy546
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 485.00лв.
Кол-во: +
-

Велосипедът Харлей Чопър е създаден за истинските ценители. Той провокира, като излиза от рамките. Поставя нови стандарти за естетика и атрактивна визия. Това е отличен избор за подарък за ценители на велосипедите с ретро визия. Харли Чопър е създаден по подобие на мотоциклетите Харли Дейвидсън. Класическата им визия може да откриете в издължената рамка на велосипеда, широката удобна седалка, както и в масивната задна гума.

За постигане на повече блясък са поставени и специални метални калници. Веригата също е защитена с помощта на лъскава метална рамка. Дръжките на кормилото са гумирани. Цветовото им решение е в черно и червено като напомнят пламтящи огньове. Рамката на велосипеда Харли Чопър е извита и издължена. Решена е в черно със сребристо-бели надписи и скален орел. Ако искате да се забавлявате, да водите по-здравословен начин на живот и да привличате погледите и вниманието на минувачите, велосипедът Харли Чопър ви предоставя тази възможност.

Виж още
Лесна поръчка

Велосипед Харлей Чопър 20 цола × 1 бр.

Цена: 485.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ