Chef's Basting Set Dip + Go

Гласове: 6 Рейтинг: 4.3
  • Код на продукта: ST402
    Наличност: В наличност
  • В наличност Цена: 15.00лв.
Кол-во: +
-

Chef's Basting Set Dip+Go включва топло устойчива силиконова четка и стъклена купа. Улеснете готвенето с Chef's Basting Set Dip+Go. Невероятната дръжка на четката, изработена да функционира на принципа на капкомер, който с лекота издърпва течността от купата. С удивителна прецизност вие ще намаслявате всякакви тави и съдове. А също така и самите продукти. Стъклената купа може да бъде поставяна в микровълнови печки. Сложете масло в купата, поставете купата в микровълнова печка за секунди. И вече си имате нужното количество разтопено масло.

С дръжката издърпайте доза от маслото, а после намажете с него тигана. Можете да намаслите директно самото пиле, пържола, кюфтета, както и всякакво месо или риба. А също така и зеленчуци, например парче царевица, преди да я поставите на барбекюто. Също с лекота се намасляват всякакви дребни сладки - кифлички или бисквити.Ползите от Chef's Basting Set Dip+Go са просто неизчерпаеми. Можете да издърпвате от купата олио, масло, както и всякакви сосове - сосове за барбекю, соев сос или други, с които желаете да овкусите своето ястие.Безопасен за съдомиялни машини и микровълнови фурни, не съдържa BPA.

Вижте и други оферти със супер изгодни домашни потреби от Онтайм.

Направи бърза поръчка

Chef's Basting Set Dip + Go × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 15.00лв.