ᐉ Електрическо точило за ножове и отвертки топ цена - Онтайм

Точило за ножове и отвертки 220V 20W

Гласове: 22 Рейтинг: 3.9
 • Код на продукта: sv075
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 22.90лв.
Кол-во: +
-


Най-важният инструмент за добрия готвач е ножа и е необходимост да го поддържа винаги в идеален вид, остър като бръснач и готов за употреба. Представяме Ви електрическо точило, с което заточването ще бъде като детска игра. Без повече притеснения, че ще повредите ножовете, ножиците или отвертките. Точилото е малко и подходящо за всекидневна употреба и поставено на плота в кухнята, или работилницата няма да заема излишно място и да пречи. Ще имате винаги идеално остри ножове и инструменти без усилия и нужда от специални умения. Твърдостта на заточващия му материал се доближава до твърдостта на диаманта, което го нарежда на едно от първите места по качество и устойчивост. Точилото работи включено в електрическата мрежа на 110/220V и 20W. Има три различни отделения за заточване по избор на ножици, ножове или отвертки и удобен бутон за лесно преминаване от режим на работа към изключване.

Предимства на продукта:

 • Универсално средство за заточване
 • Отделения за заточване на ножове, ножици, отвертки
 • Компактни размери
 • Подходящ за всеки дом (за кухнята, работилницата и др.)
 • Много лесен за използване без нужда от специални умения
 • Винаги перфектно заточени инструменти и ножове

Спецификации на продукта:

 • Размери: 10x7см.
 • Тегло: 0,5кг.
 • Режим на работа: Електричество 110/220V и 20W.
 • Цвят: Сребрист

Електрическото точило за ножове, които ние ви предлагаме на изгодна цена ще бъде най-полезното приспособление във вашия дом или работилница. С него винаги ще разполагате с леко и прецизно режещи инструменти, като освен ножове, с точилото можете да наточвате също ножици и отвертки – едни от най-бързо захабяващите се работни помагала.

Този уред е компактен, което е важно, защото ще заеме минимално пространство в което и да е помещение, а в същото време ще бъде винаги под ръка, когато се наложи подобряване състоянието на режещите инструменти. За да ви бъде максимално удобно и за да можете да наточвате ножове и ножици бързо и лесно, е добре да фиксирате здраво електрическото точило за ножове на подходящ за целта плот, където в същото време няма опасност да го намокрите или повредите.

Идеално помагало за всеки домашен майстор

Обичате да майсторите, поправяте и сглобявате различни домашни принадлежности? Това налага да поддържате в отлично състояние работните си принадлежности. Отвертките често се повреждат при среща с трудно отвиващи се винтове, а това ги прави негодни за последваща употреба. С нашето електрическо точило за ножове на супер изгодна цена, вашите отвертки ще бъдат винаги в идеално състояние, при това само за броени минути и без никакви физически усилия от ваша страна.

Качеството на храната зависи много от прецизното нарязване

Месо, риба, меки плодове и зеленчуци – всички тези групи храни изискват нарязване с остър като бръснач нож. Болшинството домакински точила за ножове, предлагани на символични цени не могат да ви гарантират качествено наточване, а в някои случаи е възможно дори да повредят фатално остриетата на скъпи и качествени инструменти.

Благодарение на нашето ел точило, всеки нож във вашия дом или професионален комплект ще реже точно и прецизно, без да мачка, къса и кълца и по този начин разваля добрия вид и състояние на храната. Важно е да се знае, че острият нож реже нежно и позволява да се съхранят полезните съставки в храните с растителен произход. Листни зеленчуци, домати, варени картофи и крехки плодове – сокът им ще остане в нарязани парчета, а това означава по-свежа и вкусна храна.

Не трябва да сте професионалисти, за да използвате това точило

Нашето електрическо точило за ножове не изисква особено познания и умения, за да бъде пуснато в действие. То разполага с отделни отвори за съответния тип прибори, подлежащи на наточване, които трудно ще объркате. За да наточите ножове, ножици и отвертки, просто пъхнете режещата част в съответния отвор спрямо указанията и натиснете бутона за включване на мотора – всичко е лесно и просто като детска игра.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Точило за ножове и отвертки 220V 20W

Доставка с

Цена 22.90лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.