ᐉ Универсална отварачка All Open за буркани бутилки и консерви на топ цена - Онтайм

Универсална отварачка All Open за буркани бутилки и консерви

Гласове: 24 Рейтинг: 3.1
 • Код на продукта: st657
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 20.00лв.
Кол-во: +
-


Този малък аксесоар ще ви улесни изключително много, когато се налага да отваряте бутилки, буркани, консерви и други. С негова помощ ще се справяте с лекота с коркови тапи, стандартни капачки, както и такива с винтова резба.
Всеки, на когото му се е налагало да се бори с капачка на буркан, знае, че от тази проста манипулация може да стане голям проблем. Малко невнимание и се стига до порязвания или по-сериозни травми. Сега няма нужда да се притеснявате от това. С помощта на All Open ще отворите всяка капачка напълно безопасно, лесно и много бързо.

Моделът All Open отварачка разполага и с вграден тирбушон, с който може да отворите всяка тапа. Когато нямате нужда от мултифункционалната отварачка, просто я прибирате. Тя е изключително компактна и не заема място. Може да стои във вертикално положение върху кухненския плот или дори масата за хранене, където да ви бъде винаги под ръка за отваряне на бира от бутилка или кенче, както и за каквото се сетите.

Ползи и предимства:

 • Компактни размери
 • Може да я вземете на пикник или излет
 • Стабилна стойка, която е и отварачка
 • Разполага с тирбушон
 • Отваря кенчета, бутилки и буркани и всякакви консерви
 • Един продукт за всякакви нужди
 • Стилна визия и устойчив материал.
Видео:

Комплектът съдържа:

 • 1 x Отварачка All Open
 • 1 х Кутия.

Едно решение за множество технологии на запечатване

Кухненските ви чекмеджета са пълни с всякакви инструменти и приспособления за отваряне на бутилки и консервирани храни в стъклени и метални опаковки, а нито едно от тях не ви върши работа. Изхвърлете всички безполезни джаджи! Всичко, от което се нуждаете е нашата универсална отварачка за буркани, бутилки и консерви All Open.

Този кухненски аксесоар, противно на вашите очаквания, е съвсем компактен и лесно преносим. Няма нужда да го монтирате на кухненския плот, защото е ръчен инструмент, с който лесно ще се справят и децата. Уникалната отварачка за буркани е не само на изключително изгодна цена, но и решение, заместващо напълно цели 8 домашни инструмента.

С отварачката All Open ще можете да отваряте с лекота бирени бутилки, пластмасови капачки, включително тези на кутиите с натурален сок, буркани с винтова резба, както и да повдигате металните рингове на кенчета и консервни кутии. Приспособлението има няколко отвора с различна големина за всеки вид капачка, а също и метални пластини, с които лесно ще вкарате въздух във вакуумно запечатания буркан, за да отвиете капачката му без никакви усилия.

Мултифункционалната отварачка за бутилки разполага с тирбушон, позволяващ по невероятно лесен начин да се извади корковата тапа на всяка бутилка вино. Не само това, устройството може и да я запуши плътно, за да не ви се налага да използвате повторно тапата от корк, в случай че целостта ѝ е нарушена или е невъзможно да я вкарате отново в тясното гърло на бутилката.

All Open е не само отварачка за консерви, но и страхотна запушалка за бира и безалкохолни в алуминиеви кутии тип кен. С нея ще запазите приятната газировка на напитките и няма да се притеснявате, че хабите продуктите, понеже не можете да ги изпиете на един дъх.

Този универсален отварящ инструмент е изработен от здрава и качествена пластмаса. Счупването му е почти невъзможно, също както на металните отварачки, но за разлика от тях, тук няма риск от поява на ръжда и драскотини. Не се притеснявайте ако забравите AllOpen на открито под дъжда. Визията и функционалността ѝ ще се запазят.

Идеално решение за пикник и къмпинг

Тръгвайки на излет или на по-дълга почивка, обезателно вземете със себе си и чудесната отварачка за буркани, консерви и бутилки със себе си. Тя е лека и съвсем компактна, така че място в багажа ви все ще се намери. Заслужава си да имате под ръка подобен мултифункционален инструмент, с който отварянето на храна и напитки ще се случва за секунди.

Бурканите с винтова резба са истинско предизвикателство за домакините. Вместо да викате на помощ някой мъж, ще се радвате на пълна независимост и ще се чувствате силни. Ще избегнете и риска от инциденти, каквито винаги възникват при използване на нож, с чиято помощ да се вкара въздух в плътно затворените буркани.

Ние от онлайн магазин Ontime сме твърдо решени да представим на българския пазар всички най-нови технически разработки за бита. Отварачката All Open е продукт, с чието присъствие в каталога ни наистина се гордеем. Той е евтин, но толкова полезен и удобен за използване. Инвестирайте една скромна сума днес, за да се радвате на пълен комфорт в продължение на години.

Сходни артикули (12)