ᐉ Нагревател за вода с душ слушалка, плот/стена на топ цена - Онтайм

Нагревател за вода с душ слушалка, плот/стена

Гласове: 69 Рейтинг: 4.9
 • Код на продукта: sv208
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 59.00лв.
Възможни варианти
Чучур:


Варианти:
 

Кол-во: +
-


Колкото по-компактно, толкова по-добре. Отдавна отмина времето на обемните уреди и обзавеждане. Повечето хора се стремят към опростен дизайн, лесна употреба и най-вече – компактни размери. Точно такъв е случаят и с водния нагревател, който ви представяме. Той се вписва идеално в представите за удобство, независимо дали става дума за вилата, барбекюто, банята или кухнята.

Проточният бойлер разполага с висококачествена серпентина, която нагрява водата за секунди, без да я задържа и съответно рискът от отлагане на котлен камък или развитие на бактерии е неутрализиран. Може да готвите и да си направите чай директно с водата от нагревателя.

 Това е перфектното решение за банята на вилата или пък у дома. Получавате чешма с топла вода и душ. Без обемни бойлери, които са скъпи и тежки, а при нужда от ремонт, могат да стъжнят живота на всеки.

Ползи и предимства

 • Компактни размери
 • Нагрява водата за секунди
 • Лесен монтаж
 • Изход за душ слушалка
 • Стилна визия
 • Мощност: 3kW

Комплектът съдържа:

 • Нагревател със смесител – 1 бр.
 • Шлаух – 1 бр.
 • Чучур – 1 бр.
 • Душ слушалка – 1 бр.

Вече имате пълно основание да изберете този нагревател за вода с душ, защото ние от онлайн магазин Ontime ви го предлагаме на по-ниска от обичайната цена. Това е един качествен и много практичен уред, от който всяко жилище и търговско помещение може само да спечели. Приятен дизайн, високо качество на материали и 100% гарантирана надеждност.

Приложение и свойства

Проточните бойлери, към които принадлежи и нагревателят, представен в този раздел, са едно изключително практично решение за подгряване на вода за битови нужди. Основното им предимство е непосредственото загряване на водата, протичаща през нагревателния елемент. Докато стандартните бойлери се нуждаят от време, за да затоплят водата във водосъдържателя до желаната температура, тук всичко се случва в рамките на секунди.

Особеното при конкретния модел проточен бойлер е неговото приложение. Той може да се използва не само на мивки, но и като нагревател за душ в бани и други обособени за целта помещения. Уредът е оборудван с душова слушалка, от която водата тече с максимална мощност и плътност на струята. Забравете малките юнги, чийто воден дебит е крайно недостатъчен за операции, различни от измиването на ръце.

Освен извод за слушалката на душа, водонагревателят е оборудван и с чучур. Двойното му приложение е очевидно. Можете да го използвате по всеки от двата начина – на мивка, и на стена в банята, а защо не и едновременно с всяка от двете му работни опции. Нужно е само да го монтиране на мивката в банята, в случай че тя се намира в непосредствена близост до мястото за къпане.

Изключително лесна инсталация

Всеки, на когото някога се е налагало да инсталира в дома си стандартен 80-литров бойлер знае колко сложна, трудоемка и специфична е цялата операция. На първо място е необходимо помещението за хигиенизация да бъде достатъчно просторно, за да има място за водонагряващия съд. Дори хоризонталните бойлери се нуждаят от значително пространство.

Точно обратното е при монтажа на душ слушалка с нагревател. Такъв уред с изключително компактни размери се монтира с лекота дори в най-тесните помещения. При въпросният модел липсва дори смесителна батерия, която би ограничила в известна степен начините на монтиране. Гъвкавият чучур ви позволява да инсталирате нагревателя странично от мивката и въпреки това да го използвате по-най-удобния и безпроблемен начин.

Инсталирането е максимално опростено. С минималното си тегло електрическият нагревател с душ и подвижен кран дава възможност за избор на съвсем елементарна система за укрепване. Тялото на водонагряващия елемент е достатъчно леко, за да се осигури здраво и стабилно укрепване директно върху стената с дюбели. Укрепителните планки и поддържащи шини са нужни само на големите бойлери.

Всяко жилище или работно помещение с монофазна електрическа инсталация може да се възползва от предимствата, които осигурява нашият смесител с нагревател за душ. За захранването му към ел инсталацията не ви е нужен силнотоков контакт.

Уредът е със захранваща мощност от 3kW, поради което е напълно безопасно да се включва в обикновените битови контакти. За целта бойлерът е оборудван със захранващ кабел със щепсел, така че можете да го свържете към ВиК мрежата и да го включите веднага след като ви бъде доставен.

Вижте още: нагревател за вода

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ