ᐉ Ултразвуков уред за борба с хлебарки, насекоми, мравки и гризачи - Riddex Plus на топ цена - Онтайм

Ултразвуков уред за борба с хлебарки, насекоми, мравки и гризачи - Riddex Plus

Гласове: 124 Рейтинг: 4.7
 • Код на продукта: ST061
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 8.50лв.
Кол-во: +
-


Уред Riddex Plus за защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки! Устройството излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz. Лабораторно доказано е че, ултразвук с такива параметри атакува нервната система на домашните вредители и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия.

Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета. С такъв домашен любимец в помещението, не би следвало да се използва Riddex Plus.
Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. Безвреден е за хората, включително и за тези с пейсмейкъри и слухови апарати.
Честотата на излъчвания сигнал на Ридекс плюс  се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда.
 

Какво трябва да знаме за товаустройство

 • Riddex Plus притежава светодиоден индикатор, който свети в зелено, когато уредът е включен и работи нормално. Чрез него може да бъде следена годността на уреда. В допълнение може да използвате уреда като осветително тяло при натискане на бутона в горната част, корпусът светва с красива мека синя светлина.
 • Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа посредством приложен в комплекта адаптер.
 • Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите. По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият.
 • Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона.
 • През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.
 • Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
 • Уредът трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.
Riddex Plus охранява ефективно помещения до 100 кв.м.

Вижте още:

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ