0
0
.00
BGN

Бойлер TESY, Стъклокерамичен, 15л, 2000W, под мивка, регулируем термостат, GCU 15 20 L52 RC

Модел: sz0180

Наличност: В наличност

 


185
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Бойлер TESY, Стъклокерамичен, 15л, 2000W, под мивка, регулируем термостат, GCU 15 20 L52 RC - 1 бр. Общо: 185лв.

Маалолитражни и компактни, бойлерите от серия BiLight Compact са подходящи за инсталиране в малки и тесни пространства в близост до точката на потребление на битова гореща вода. В зависимост от интериорното решение и от инсталираните комуникации, уредите могат да се монтират под или над смесителната батерия. Разработените малолитражни електрически бойлери са с обеми от 5 литра до 15 литра. Те покриват специфичните нужди в зависимост от честотата на потребление и продължителността на използване на топла вода в сервизни помещения, бани, кухни, заведения и др.
Електрическите малолитражни бойлери Bilight Compact разполагат с удобен външен PUSH-PUSH терморегулатор за плавна настройка на температурата на водата. Върху скалата на уреда е обозначен ECO режим, изборът на който осигурява икономична работа. Вградена е характерната за бойлерите TESY двуцветната индикация BiLight, която визуализира с червена светлина режим на „ЗАТОПЛЯНЕ и със синя светлина режим „ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА.
В моделите с обем 10 л и 15 л. , предназначени за монтаж над точката на потребление, е вграден патентованият струйник за входяща вода, който чрез PISTON Effect увеличава количеството топла вода с до 22%.
Моделите предназначение за монтаж под точката на потребление имат равна основа за поставяне върху под, без необходимост от пробиване на стената.
Електрическите бойлери от серията BiLight Compact са защитени от корозия посредством стъклокерамично покритие, гарантиращо дълъг живот и безпроблемна експлоатация.
Характеристики:
  • Обем: 15л
  • Мощност: 2000W
  • Енергиен клас: B
  • Термостат
  • Дълбочина: 30.4 см
  • Височина: 39.9 см
  • Ширина: 37.7 см
  • Гаранция: 3 години
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти