ᐉ Декоративен свещник с метално сърчице висулка 29.5 x 9.5 cm на топ цена - Онтайм

Декоративен свещник с метално сърчице висулка 29.5 x 9.5 cm

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy509
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 17.99лв.
Кол-во: +
-


Направете подарък на себе си или на свой близък приятел, поръчвайки един от най-търсените продукти на сайта ни- един уникален по своя вид декоративен свещник, който ще накара всеки дом да заблести. Той е майсторски изработен от дърво и е във формата на колона с постамент. Интересен детайл е поставен с малкото украшение с форма на сърце, което му придава обаятелен и романтичен вид.

Особено подходящ подарък би бил за вашата половинка за Свети Валентин или за друга близка до сърцето ви дама за 8 март. Размерите му са достатъчно големи, така че да бъде готов самостоятелен подарък- 27 х 7,5 см, а цената е неочаквано ниска-това е така поради факта, че ние винаги се стремим да ви осигурим най-доброто качество на най-разумните цени. Гарантираме ви, че с този свещник ще успеете да зарадвате дори и човек с много придирчив вкус за интериорни декорации. Той идва окомплектован с малка стъклена чашка за свещ.

Подарете това красиво бижу-изненада на любим човек и му покажете, колко много значи той за вас. Свещникът е перфектният подарък за всеки повод, а защо не и без конкретно събитие. Този свещник е не просто обикновена вещ, а едно изключително бижу, което ще украси дома им и ще му придаде мистични и даже магична атмосфера. Можете да съчетаете свещника с малка ароматна свещ или даже с такава в интересна форма- като роза или лотос, която ще бъде идеално допълнение към него.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ