ᐉ Свещник със сърце и чашка за свещи на топ цена - Онтайм

Свещник със сърце и чашка за свещи

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy507
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 10.00лв.
Кол-во: +
-


Представяме ви един уникален по своя вид декоративен свещник, който ще накара всеки дом да заблести. Той е издялан изкусно от дърво и е във формата на колона с постамент и стъклена чаша за свещ към него. Красиво декориран е със му придава обаятелен и романтичен вид. Какъв по-добър начин да покажете на близък човек колко много държите на него! С това наше предложение ще впечатлите дори и своите познати, които са с най-придирчив вкус, гарантираме ви го! Много подходящ е за подарък за ваша близка дама за 8 март или за вашата половинка за Свети Валентин.

Размерите му са като на едно малко бижу-идеални- 15,5 х 7 см. В допълнение към това и цената е доста ниска, но това се дължи на факта, че нашият екип винаги се стреми да ви осигури най-доброто качество на най-разумните цени. Можете да съчетаете свещника с ароматна свещ или даже с такава в интересна форма- като роза или лотос, която ще бъде идеално допълнение към него. При нас получавате точно продукта, който виждате на сайта ни, така че можете да направите спокойно поръчка за избран артикул.

Изберете този свещник за подарък на своите близки или приятели и бъдете сигурни, че им подарявате не просто предмет, а една изключително стилна и нежна декорация, която ще украси дома им и ще му придаде магична атмосфера. Можете да избирате между различни модели и окраски.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ