ᐉ Газов котлон с три гнезда Apex на топ цена - Онтайм

Газов котлон с три гнезда Apex

Гласове: 22 Рейтинг: 3.4
 • Код на продукта: sv080
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 59.00лв.
Възможни варианти
* Цвят:
Черен

Кол-во: +
-


Предпочитано средство за приготвяне на храна от все повече хора става използването на пропан бутан и специализирани за това котлони и уреди. Представяме Ви газов тригнездов котлон Apex, който да използвате ежедневно за готвене в дома си, за спестяване на електроенергия, при липса на такава както и за бързина на приготвяне. Газовият котлон позволява едновременно да приготвяте храна на три места, според големината на съда. Направен е от материал, който не се изкривява или деформира от високата температура и не ръждясва.

Предимства на продукта:

 • Използване без електричество -с пропан бутан
 • Подходящ за дома или на открито, при липсва на електричество и др.
 • Без корозия или деформация
 • Устойчивост на материала при нагряване
 • Позволява готвене на до 3 броя ястия заедно
 • Възможност за регулиране на пламъка

Спецификации:

 • Материал: Метал издръжлив на корозия
 • Брой котлони: 3
 • Цвят: Бял и черен
 • Размер: 58 х 32 х 4 / Дължина х Дълбочина х Височина

Вече можете да закупите качествен и напълно безопасен тригнездов газов котлон на достъпна цена, с който да получите пълна независимост от електроразпределителните дружества. С него можете не само да намалите битовите разходи, но и да готвите с удоволствие при краткотрайни и продължителни прекъсвания на електрозахранването. Край на паниката, че гостите ще дойдат всеки момент, а вие не сте готови с храната, поради поредната профилактика или авария.

Идеалното решение за къмпинг и неелектрифицирани помещения

Ако обичате летуването сред природата, напълно откъснати от цивилизацията, ще се наложи да се лишите от някои изключително важни удобства. Приготвянето на кафе, закуска или вкусна питателна храна е истинско предизвикателство при полеви условия. С този компактен газов котлон с три гнезда ще можете да се радвате на изолацията, без да се налага да се храните със суха храна или консерви. Малките му размери ви позволяват да го взимате със себе си при всяко пътуване до вилата, на къмпинг или при по-продължителен излет в планината.

С трите си отделни гнезда, котлонът ви позволява да спестите ценно време. Можете да използвате едновременно всички тях, и по този начин да приключите със задачите в по-кратки срокове, отколкото сте смятали за възможно. Различните големини на всеки от трите гнезда правят използването на съдове с нестандартни размери напълно възможно. Дори класическата италианска кафеварка ще се вмести перфектно в по-малките гнезда, за да имате винаги прясно приготвено ароматно кафе, където и да се намирате.

Пълна безопасност

Тригнездовият газов котлон, който ви предлагаме на супер изгодна цена е напълно безопасен при правилно свързване и използване. Той е защитен от протичане на пропан и разработен за безопасна работа както на открито, така и в затворени помещения. Уверете се, че използвате напълно изрядна газова бутилка. Онтайм бг не носи отговорност за инциденти, възникнали поради невнимателно и безотговорно отношение при работа с уреда.

Здравина, на която можете да разчитате

Не се заблуждавайте от компактния размер и деликатен облик на този практичен домакински уред. Той притежава изключително здрав корпус, неподатлив на корозия и огъване при нагряване. Това ви дава допълнително спокойствие при почистване и увереност в рентабилността на минималната ви финансова инвестиция.

Идеален за комерсиални цели

Без проблем можете да използвате тригнездовия газов котлон за търговски цели. Благодарение на пълната му способност да работи на неелектрифицирани места, вие можете да го използвате за своите нужди в затворени помещения и на открито с цел да приготвите или поддържате топла храната, която продавате. Котлонът е идеалният спасителен пояс за малки ресторанти при внезапно прекъсване на захранването. С него работните процеси могат да продължат, а посетителите дори да не разберат за наличието на подобни временни неудобства.

Вижте още: газови котлони за битаБЪРЗО ПОВИКВАНЕ