Хладилни чанти

Ред:
Хладилни чанти на ниски цени

Необходима ви е качествена и супер функционална хладилна чанта на цена, която няма да ощети сериозно бюджета на вашето домакинство? Гарантираме, че в Ontime ще откриете точно каквото ви е нужно. Чантите с охлаждаща функция са сред най-полезните изобретения на човека, защото се грижат не само за нашия комфорт, но и за здравето ни, предлагайки идеална среда за съхранение на различните храни и напитки.

Защо са толкова необходими?

Вероятно смятате, че малко по-високите за качествена хладилна чанта цени са неоправдан разход, който не бихте могли да си позволите. Истината е, че този род приспособления пестят средства, помагайки за правилното съхранение на храна, лекарства и напитки. Всеки път, когато изхвърляте развалените хранителни продукти и лекарствени средства, трябва да осъзнавате, че именно така прахосвате пари.

Възползвайки се от невероятно изгодните за нашите хладилни чанти цени, вие правите една много разумна инвестиция. От една страна инвестирате в своето здраве, защото не бихте се сблъскали с хранителни и медикаментозни отравяния. От друга, избягвате нуждата да възстановявате запасите, защото се е наложило да изхвърлите развалените стоки, поради неправилно съхранение.

Нашата колекция от хладилни чанти е идеалното решение за хората, които се възползват правилно от лятната си ваканция. Ако ви предстои дълъг път, хладилното приспособление ще ви осигури приятно охладени безалкохолни напитки, които можете да консумирате, докато пътувате.

Сандвичи и други закуски можете да приготвите у дома, и да ги поддържате в свежо състояние. Така не би било наложително да пазарувате от крайпътните магазини и заведения, където цените са в пъти по-солени. Оказва се отново, че чантата с охлаждаща функция ви помага да пестите пари.

Модели с различен начин на работа

Като принцип на охлаждане, можем да разделим чантите от този раздел на две основни категории – охлаждащи и запазващи температурата на вече охладения продукт. В единия случай имаме хладилна чанта, която можете да носите навсякъде – на къмпинг, на риболов и на излет в планината.

Тя не притежава свойството да охлажда значително топлите храни, а служи за запазване на температурата, осигурена от вашия хладилник. С изделие от този тип, няма да ви се налага да търсите източник на електричество, за да запазите студени наличните храни и напитки.

Другият вид хладилни чанти, които ви предлагаме, са електрически. Предназначени са за захранване от автомобилната запалка, осигуряваща ток с 12V напрежение. Те са идеалното решение, ако ви предстои дълъг път или отивате на къмпинг. С тяхна помощ ще имате най-нужния през лятото битов уред – хладилника, дори ако планирате да лагерувате на открито.

Предлагаме ви едни от най-добрите съвременни електрически хладилни чанти на цена, която ще ви изненада много приятно. Изделията са с различна вместимост, така че можете да избирате спрямо количеството продукти, които ще ви бъдат необходими. Работата им е напълно безшумна, но за сметка на това много ефективна. Чантите ни с охлаждащи свойства, предназначени за кола поддържат стандартните за всеки хладилник и охладител градуси.

Охлаждаща и затопляща функция

Поддържането на идеалната температура е трудно постижимо без помощта на уредите от тази категория. Вероятно ще ви се стори странно, че една хладилна чанта може да поддържа храната ви топла, но при нашите модерни уреди от ново поколение, това е напълно възможно.

Това свойство се дължи на отличната термоизолация, при тази група продукти. Запазването и поддържането на храните и напитките ви топли, е много необходимо, в случай че пътувате с малки деца или лагерувате на открито. Целта на термоизолирания корпус на чантата е да поддържа температурата, постигната с изстудяване или нагряване.

Компактен дизайн, за да бъдат винаги с вас

Тъй като все пак това са чанти, те са с компактен размер и минимално тегло, така че да бъдат лесно преносими. Вашият мини портативен хладилник няма да ви затрудни, когато го поставяте в багажника / купето на колата си. Той няма да ви създаде излишни проблеми и, докато го пренасяте от автомобила до мястото на лагеруване, независимо дали сте опънали палатка или сте наели туристическа каравана.

Всяка хладилна чанта от този раздел има практичен дизайн и разполага с дръжки за по-лесно пренасяне. Спокойно можем да сложим етикет „Еко продукт” на електрическите ни модели. Те използват специален метод на механично компресорно охлаждане, който за разлика от електрическия полупроводников принцип, не влияе негативно на околната среда.

Ние знаем, че любителите на лагеруването са най-загрижени за здравето на нашата планета. Те със сигурност ще предпочетат нашите мини-охладители не само заради ниската им цена, но и заради безопасния им екологично чист принцип на работа.

Виж още