Хладилни чанти

Ред:
Хладилни чанти

Необходима ви е качествена и супер функционална хладилна чанта на цена, която няма да ощети сериозно бюджета на вашето домакинство? Гарантираме, че тук ще откриете точно каквото ви е нужно. Чантите с охлаждаща функция са сред най-полезните изобретения на човека, защото се грижат не само за нашия комфорт, но и за здравето ни, предлагайки идеална среда за съхранение на различните продукти.

Нужна ли ви е охлаждаща чанта?

Вероятно смятате, че малко по-високите за качествена хладилна чанта цени са неоправдан разход, който не можете да си позволите. Истината е, че този род приспособления помагат за спестяването на средства, спомагайки за правилното съхранение на храни, лекарства и напитки. Всеки път, когато изхвърляте развалените хранителни продукти и лекарствени средства, трябва да осъзнавате, че именно така прахосвате пари.

Възползвайки се от невероятно изгодните при нашите хладилни чанти цени, вие правите една много разумна инвестиция. От една страна инвестирате в своето здраве, защото няма да се сблъсквате с хранителни и медикаментозни отравяния. От друга, няма да ви се налага да купувате нови продукти, защото се е наложило да изхвърлите развалените, поради неправилно съхранение.

Нашата колекция от хладилни чанти е идеалното решение за хората, които се възползват правилно от лятната си ваканция. Ако ви предстои дълъг път, хладилната чанта ще ви осигури приятно охладени безалкохолни напитки, които можете да консумирате, докато пътувате. Сандвичи и други закуски можете да приготвите у дома и да ги поддържате в свежо състояние. Така няма да ви се налага да пазарувате от крайпътните магазини и заведения, където цените са в пъти по-солени. Оказва се отново, че чантата с охлаждаща функция ви помага да пестите пари.

Видове спрямо принцип на работа

Като принцип на охлаждане, можем да разделим чантите от този раздел на две основни категории – охлаждащи и запазващи температурата на вече охладените продукти. В единия случай имаме хладилна чанта, която можете да носите навсякъде – на къмпинг, на риболов или на излет в планината. Тя няма свойството да охлажда значително топлите продукти, а служи за запазване на температурата, осигурена от вашия хладилник. С изделие от този тип, няма да ви се налага да търсите източник на електричество, за да запазите студени наличните храни и напитки.

Другият вид хладилни чанти, които ви предлагаме са електрически. Предназначени са за захранване от автомобилната запалка, която осигурява ток с 12V напрежение. Те са идеалното решение, ако ви предстои дълъг път или отивате на къмпинг. С тяхна помощ ще имате най-нужния през лятото битов уред – хладилника, дори когато смятате да лагерувате на открито.

Предлагаме ви едни от най-добрите съвременни електрически хладилни чанти на цена, която ще ви изненада много приятно. Изделията са с различна вместимост, така че можете да избирате спрямо количеството продукти, които ще ви бъдат необходими. Работата им е напълно безшумна, но за сметка на това много ефективна. Чантите ни с охлаждащи свойства, предназначени за кола поддържат стандартните за всеки хладилник и охладител градуси.

Охлаждащи и затоплящи

Поддържането на идеалната температура е трудно постижимо без помощта на уредите от тази категория. Вероятно ще ви се стори странно, че една хладилна чанта може да поддържа храната ви топла, но при нашите модерни уреди от ново поколение, това е напълно възможно. Това свойство се дължи на отличната термоизолация, при тази група продукти. Запазването и поддържането на храните и напитките ви топли е много необходимо, когато пътувате с малки деца или лагерувате на открито.

Компактни и лесно преносими

 Тъй като все пак това са чанти, те са с компактен размер и минимално тегло, така че да бъдат лесно преносими. Вашият мини портативен хладилник няма да ви затрудни когато го поставяте в багажника или купето на колата си. Той няма да ви създаде излишни проблеми и, когато го пренасяте от автомобила до мястото на лагеруване, независимо дали сте опънали палатка или сте наели туристическа каравана. Всяка хладилна чанта от този раздел има практичен дизайн и разполага с дръжки за по-лесно пренасяне.

С механичен принцип на охлаждане

Спокойно можем да сложим етикет „Еко продукт” на електрическите ни хладилни чанти. Те Използвате специален метод на механично компресорно охлаждане, който за разлика от електрическия полупроводников принцип, не влияе негативно на околната среда. Ние знаем, че любителите на лагеруването са най-загрижени за здравето на нашата планета. Те със сигурност ще предпочетат нашите мини-охладители не само заради ниската им цена, но и заради безопасния им екологично чист принцип на работа.