0
0
.00
BGN

Органайзер за багажник с хладилно отделение EZ Trunk Organizer

Опции

Модел: ST075

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Омръзнало ли ви е от скъпи и непрактични хладилни чанти,които заемат излишно място, не функционират както трябва и не са достатъчно надеждни! Тогава е време да се сдобиете с един уникален продукт-Органайзера за багажник с хладилно отделение EZ Trunk Organizer!

Странични джобчета и три големи вътрешни отделения

Изключително, удобната и комфортна чантата за багажник с хладилно отделение е Ваш верен спътник по време на път. Не заема място, подходяща е за всякакъв вид хранителни продукти и напитки. Много практична през всички сезони на годината, както за излети в планината, така и за плажа на морето. Разполага с 3 отделения. С приятен дизайн, този органайзер на изгодна цена е много подходящ и за семейства пътуващи с малки деца, поради наличното хладилно отделение за съхранение на детските храни. За разлика от много подобни продукти, тя няма да ви изненада неприятно с каквото и да било и ще можете да й се радвате дълго! Направете си този уникален подарък за цялото семейство!

Можете да изберете из между 3 цвята – синьо, розово и сиво. Материята е с възможност за лесно почистване, като дава възможност да се пере в перална машина.

Характеристики на продукта:

  • Ширина 30.5 см.
  • Дължина 58.5 см.
  • Дълбочина 35.5 см.
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти